Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

FRESH & BLACK Tält

Upptäck våra mörka och svala Fresh&Black-tält som äntligen gör det möjligt att sova ut på morgonen! Den patenterade Fresh&Black-tekniken utvecklades av Decathlon. Fresh-tyget reflekterar solljuset och gör att tältet känns upp till 17 grader svalare än ett klassiskt tält! Black-tyget garanterar 99% mörkläggning.

Dölj filter
Visa filter
·
19 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
  • TURKOS
  • VIT
  • BEIGE

Om du brukar tälta är du kanske van vid att bli väckt tidigt av det skarpa solljuset på morgonkvisten. Tack vare Decathlons tält med mörkläggning kan du nu sova gott hela morgonen. Tält med mörkläggningstyg är den senaste tekniken som har tagits fram för att hjälpa campare att sova längre och slippa vakna i gryningen. Decathlons Fresh&Black-teknik från QUECHUA skyddar tältet mot värme och skapar ett mörkt sovrum som gör det lättare att sova. Denna innovativa teknik består av 4 lager av 2 slags tyger: det ljusa Fresh-tyget och det mörka Black-tyget. Fresh-tyget reflekterar solljuset och håller tältet svalt medan black-tyget håller tältet mörkt (99% mörkläggning). Fresh&Black-tältet är alltså perfekt att använda i sommarvärmen!

Decathlon erbjuder många olika tält med mörkläggning så att du kan välja det som passar dig bäst. Vi har bland annat pop up-tält , uppblåsbara tält och vandringstält i olika storlekar, från 2-manna tält till familjetält. Varje tält är designat med vår mörkläggningsteknik för att skapa en sval och mörk plats att sova gott på – oavsett om du är på en stimmig festival, en livlig campingplats med familjen eller om du beger dig ut på äventyr i naturen.

Om du har svårt att sova på campingen för att du fryser eller svettas använder du förmodligen fel sovsäck. Det finns olika sovsäckar för olika temperaturer och klimat, och att välja rätt kan göra stor skillnad för din sömn. Om du campar under de varma sommarmånaderna bör du välja en lätt sovsäck som är särskilt anpassad för lite högre temperaturer. När det blir lite kyligare om nätterna behöver du en varmare sovsäck, och en vintersovsäck är ett måste för riktigt kalla klimat.

Camping på sommaren och utemiddagar går hand i hand. Det finns inget bättre än att laga mat och äta tillsammans under bar himmel. Se till att du har en stabil och bekväm plats att avnjuta middagen på! Vi rekommenderar att du utforskar Decathlons utbud av hopfällbara campingbord. Vi har bord i alla storlekar och för alla situationer. De är enkla att fälla ihop och smidiga att förvara inför nästa campingtur.