Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck Decathlons stora utbud av tält för camping och vandring, designade av QUECHUA och FORCLAZ! Våra popup-tält är otroligt enkla att sätta upp och passar perfekt till festivalen, campingsemestern eller en helg ute i naturen med vänner och familj! Är du däremot ute efter ett litet, praktiskt och lätt tält för friluftsliv rekommenderar vi ett av våra vandringstält. Om du vill ha ett tält som skyddar mot solen en varm sommardag, upptäck gärna de populära UV-tälten! De kan användas som tält för barn som behöver skyddas mot solen.

Dölj filter
Visa filter
·
314 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 1 199 kr
  QUECHUA

  Campingtält - MH100 XXL - 4 platser

  (124)
 2. Pris 1 099 kr
  QUECHUA

  Campingtält 2 SECONDS 3 personer

  (2)
 3. Pris 499 kr
  QUECHUA

  CAMPINGTÄLT – MH100 – TVÅ PERSONER

  (804)
 4. Pris 1 329 kr
  QUECHUA

  Campingtält - MH100 - 4 platser

  (12)

Att tälta är ofta en upplevelse som kan delas med flera, och våra stora campingtält är populära och omtyckta. Våra 4-manna-tält finns i flera storlekar och modeller. Letar du efter ett större familjetält rekommenderar vi ett 5-manna-tält, eller ett tält för 6 personer eller kanske till och med ett 8-manna-tält. Det kan vara skönt med tält med flera rum för att ge en känsla av avskildhet. Oavsett vilken storlek du är ute efter så hittar du ditt campingtält på Decathlon.se.

Moderna pop-up-tält är enklare än någonsin att sätta upp. Du slipper nämligen krånglet med långa pinnar som ska sättas ihop. Med ett pop up tält sitter allt ihop och det går väldigt fort att packa upp och ihop. Vill du ha ett mindre tält som går snabbt att resa, är detta valet för dig. I vår kategori för pop-up-tält hittar du lite mindre tält (upp till 3 personer).

Är du ute efter ett större tält som fortfarande är enkelt att resa så ta en titt på våra uppblåsbara tält. Där har tältstängerna bytts ut mot luftbågar vilket underlättar både när man sätter upp och packar ihop tältet. På så sätt kan du fokusera mer på upplevelsen att bo ute i naturen.

På Decathlon.se hittar du ett stort utbud av olika typer av tält. Bland annat hittar du modeller från specialisterna på QUECHUA och FORCLAZ. Vi har tält med ett till fyra rum, för 1 till 8 personer. För den som vill skapa husbilskänsla så har vi tält för biltak eller bagage. Det finns olika typer av montering och placering beroende på dina personliga preferenser: festivaltält, med stänger, uppblåsbart tält, pop-up etc. Vårt mål är att du dessutom ska hitta alla tillbehör du behöver, från tälttillbehör till liggunderlag, campingmöbler, gasolkök och matlagningstillbehör.

Sist men inte minst, trevlig camping!