Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

VINTERSPORT

Njut av naturen i alla säsonger och upptäck alla typer vintersporter hos Decathlon! Här hittar du allt du behöver till skidresan och en härlig dag i snön eller på isen!

Upptäck våra specialiserade märken som arbetar vid foten av Mont Blanc: Wedze utvecklar allt inom skidutrustning och Inovik allt inom längdskidåkning. Dreamscape är snowboard-experten och Lugik designar allt du behöver för en rolig dag i backen, som pulkor och slädar. Slutligen Oxelo, vår skridsko-specialist!

VINTERSPORT

Njut av naturen i alla säsonger och upptäck alla typer vintersporter hos Decathlon! Här hittar du allt du behöver till skidresan och en härlig dag i snön eller på isen!

Upptäck våra specialiserade märken som arbetar vid foten av Mont Blanc: Wedze utvecklar allt inom skidutrustning och Inovik allt inom längdskidåkning. Dreamscape är snowboard-experten och Lugik designar allt du behöver för en rolig dag i backen, som pulkor och slädar. Slutligen Oxelo, vår skridsko-specialist!

VINTERSPORT

Njut av naturen i alla säsonger och upptäck alla typer vintersporter hos Decathlon! Här hittar du allt du behöver till skidresan och en härlig dag i snön eller på isen! ... Upptäck våra specialiserade märken som arbetar vid foten av Mont Blanc: Wedze utvecklar allt inom skidutrustning och Inovik allt inom längdskidåkning. Dreamscape är snowboard-experten och Lugik designar allt du behöver för en rolig dag i backen, som pulkor och slädar. Slutligen Oxelo, vår skridsko-specialist! Se mer

Populärt på Decathlon

Bästsäljare

UPPTÄCK WEDZE AV DECATHLON

Wedze grundades 2006 och är Decathlons specialiserade utvecklare av skid- och snowboardutrustning. Wedzes mål är att göra skidåkning tillgängligt för alla, oavsett nivå och stil, och erbjuder all utrustning du behöver inom utförsåkning, freeriding och freestyling.

Wedzes expertteam finns i hjärtat av de franska Alperna i den mytomspunna Mont Blanc-dalen, där de inspireras i skidbackarna och är i ständig kontakt med skidåkare. Det är här designers, produktchefer och ingenjörer arbetar tillsammans för att utveckla utrustning av högsta kvalitet, efter våra kunders behov och önskemål.