Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ta en titt på vårt breda utbud av skidutrustning för alla nivåer: skidor, pjäxor och skidstavar för alpint, freeride skidåkning och freestyle skidåkning. Ta också en titt på våra skidfodral och underhållsutrustning för att optimera livslängden på dina skidor!

Dölj filter
Visa filter
·
91 produkter
Sortera genom:
Efter färg
 • SVART
 • VIT
 • GRÅ
 • ORANGE
 • ROSA
 • RÖD
 • GUL
 • KAKI
 • BLÅ
 • GRÖN
 • LILA
 1. 5 999 kr
  Pris 5 499 kr
  -8%
  ATOMIC

  ALPINSKIDA MED BINDNING - ATOMIC MAVERICK 86 C

 2. Pris 3 499 kr
  WEDZE

  SKIDA FREESTYLE - CLIP 85

  (1)
 3. Pris 1 199 kr
  WEDZE

  Skidor Firstturn junior

 4. 4 999 kr
  Pris 4 799 kr
  -4%
  WEDZE

  Turskidpaket XLD 500 RT + bindningar + hudar

 5. 4 899 kr
  Pris 4 399 kr
  -10%
  HEAD

  ALPINSKIDA MED BINDNINGAR - HEAD REAL JOY DAM

 6. Pris 4 099 kr
  WEDZE

  SKIDPJÄXA - 900 - GW HERR

 7. 2 299 kr
  Pris 1 699 kr
  -26%
  HEAD

  Skidpjäxa - HEAD EDGE LYT 65 - dam

 8. Pris 2 299 kr
  SALOMON

  SKIDPJÄXA - SALOMON SELECT WIDE 70 - DAM

  (1)

Planerar du en vintersportresa? Det är viktigt att planera din skidutrustning i förväg om du ska få ut så mycket som möjligt av att vara i backen. Skidåkning är en sport som kräver många olika tillbehör: skidor, skidstavar, pjäxor och kanske till och med inläggssulor för bekväm skidåkning hela dagen. Du hittar också allt du behöver för att transportera och ta hand om dina skidor: en skidfodral, skidvalla och verktyg.

Du ska snart åka skidor med dina barn eller vänner. Din skidutrustning kommer att vara av största vikt. Vilket par skidor du väljer för barn beror till exempel på deras kroppsform och färdighet. Men din utrustning handlar inte bara om skidorna. Skidstövlar eller skidstavar kommer att påverka hur du tar dig fram. Ski poles are much more than just accessories and choosing which ones is an important step before hitting the slopes. På samma sätt löser en anpassad innersula många av de problem med komfort och precision som finns i en skidstövel.

Vintersporter och mer specifikt skidåkning erbjuder ett antal olika möjligheter. Du måste därför tänka noga på vilken skidutrustning du väljer. För att hjälpa dig att välja är våra säljare experter på sitt område och kan därför ge dig råd om vilken skidutrustning som är bäst lämpad för din kroppsform, dina färdigheter och din disciplin. Utrustningen för alpinskidor, freeride skidåkning eller freestyle skidåkning är inte alls densamma. Vi har också skrivit en artikel som hjälper dig att välja rätt skidor.

Beroende på din stil kommer du också att känna starkt för designen på dina skidor. Det är därför våra sortiment består av damskidor, herrskidor och skidor för barn, med olika design för att passa alla smaker.