Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0

En hängande eller fristående boxningssäck gör stor skillnad för hemmaträningen. Decathlons boxningssäckar är tunga för att klara upprepade slag och många är justerbara för att passa olika höjder och utrymmen. Vi har även boxningssäcksställningar.

Dölj filter
Visa filter
·
15 produkter
Sortera genom:

BOXNINGSSÄCKAR FÖR NYBÖRJARE OCH PROFFS

Decathlon säljer boxningssäckar för alla dina behov inom boxning och erbjuder allt som du kan behöva för att komma igång med din träning. Vi säljer inte bara punching bags och slagsäckar samt fristående boxningssäckar, vi säljer också boxningssäckar som man kan hänga från taket, uppercut-säckar, kedjor, ramar och boxningstillbehör.

Komplettera din boxnings-, MMA, eller kickboxnings-träning hemma eller i gymmet med våra Boxningssäckar eller stående sparksäckar. Här kan du hitta boxningssäckar som säljs från 10-50 kg eller så kan du välja en av våra mer specialiserade slagsäckar för en vissa specifika träningsmöjligheter. Vi har också specialiserat oss på att ha marknadens mest prisvärda boxningstillbehör. Utöver boxing pads så säljer vi boxningshandskar, boxningsskydd, mitsar, boxningskläder och boxningsväskor.

Beroende på nivån av din träning och hur hårt du slår och sparkar så kan du behöva olika typer och vikter för din boxningssäck. Boxningssäckar tillåter en högre nivå av hastighets-, uthållighets- och rörlighetsträning. Våra mindre boxningssäckar är extremt tåliga och tillåter kontinuerlig träning precis som de andra påsarna. Oavsett om du tränar för en tävling eller om du vill förbättra din kondition så är boxningssäckar en hörnsten av ett riktigt bra träningspass inom boxning.

Vi har utvecklat våra egna varumärken Domyos och Outshock för att nå en så hög standard som möjligt till ett billigt pris. Du kan alltid vara säker på att utrustningen kommer att klara av en professionell boxares höga standard på utrustning när du tränar. Oavsett om du letar efter en boxningssäck för att förbättra din hastighet, uthållighet eller precision så kommer du att kunna hitta den som är rätt för dig på den här sidan.

VILKEN BOXNINGSSÄCK ÄR BRA FÖR DIG?

Borde du köpa en vanlig slagpåse eller en tung boxningssäck? Vi erbjuder många olika boxningssäckar, så det kan vara lite svårt att hitta en slagsäck eller en boxningssäck som passar din stil. Det viktigaste att komma ihåg när du väljer en boxningssäck för dig själv är tyngd, höjd, slagkraft och om sparkar är en del av din träning. Fler kilon innebär en tåligare säck. Sparkar innebär att man bör ha en säck för kickboxning som är tåligare och därmed tyngre. Utöver det så är sparkkuddar och boxningssäckar gjorda av läder mycket mer stryktåliga. Och oroa dig inte, alla våra säckar är enkla att montera.

FRISTÅENDE BOXNINGSSÄCKAR

En lång fristående boxningssäck är i grund och botten en tung och lång säck som man använder där det inte går att hänga upp säcken i taket eller där det inte finns plats för montering på något annat sätt (vit till exempel lutande eller högt tak). De här slagsäckarna ger en utmärkt möjlighet för dig att öva på att utföra olika sorters sparkar och slag. Om du föredrar att träna utan en partner så är fristående boxningssäckar en av de bästa alternativen. Dessutom behöver du inte borra hål i väggar eller tak för att kunna sätta igång med din träning.

Stående boxningssäckar som är gjorda av läder låter dig träna på dina tekniker men om du vill utveckla din träning inom boxning så rekommenderar vi att du tar en titt på Decathlons fulla utbud av boxningsutrustning. Vi säljer bland annat boxningskläder för damer, boxningskläder för män, boxningshjälmar, tandskydd, mitsar, boxningshandskar, träningshandskar, boxningslindor och benskydd.