Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Boxningssäckar

En hängande eller stående boxningssäck är ett viktigt verktyg för att förbättra din träning hemma. Decathlons boxningssäckar är tunga och tåliga, klarar upprepade slag och många är justerbara för att passa olika höjder och utrymmen. Juniorvarianterna är boxningssäckar anpassade för barn och ungdomara. Letar du efter en ställning till din boxningssäck, så att du kan fästa din säck, så har vi självklart det också.

Dölj filter
Visa filter
·
21 produkter
Sortera genom:

Decathlon erbjuder boxningssäckar för alla dina träningsbehov, från punching balls och slagsäckar till stående boxningssäckar och säckar som man kan hänga från taket. Vi har även säckar formade för uppercuts, kedjor, ställningar, golvstativ och boxningstillbehör för att komplettera din boxning, MMA, eller kickboxningsträning.

Det finns boxningssäckar i olika vikter från 10-50 kg, eller specialiserade slagsäckar för specifika träningsmöjligheter. Vi har också marknadens mest prisvärda boxningstillbehör, inklusive boxing pads, boxningshandskar, boxningsskydd, mitsar, boxningskläder och boxningsväskor.

Oavsett om du tränar för en tävling eller vill bara vill förbättra din kondition, är ofta boxningssäckar och boxningsbollar ett bra komplement till dina andra kampsportspass . De låter dig träna hastighets-, uthållighets- och rörlighetsträning. Att ha en boxningssäck hemma gör det enkelt att få lite boxningssäck-träning utan att det tar så lång tid. Vår mindre boxsäck för barn är perfekt för unga som vill röra på sig och ha roligt samtidigt.

Vi har utvecklat våra egna varumärken Domyos och Outshock för att erbjuda hög kvalitet till ett billigt pris. Du kan alltid vara säker på att vår utrustning klarar av en professionell boxares höga standard. Oavsett om du letar efter en boxningssäck för att förbättra din hastighet, uthållighet eller precision, så vågar vi nästan lova att du kommer hitta din boxningssäck här på Decathlon.se.

För att hitta rätt boxningssäck för dig så är det viktigt att tänka på tyngden och din träningsnivå. Vi erbjuder många olika typer av boxsäckar, så välj en slagsäck eller boxningssäck som både passar din träningsstil och din nivå. Tänk också på om du föredrar en vanlig slagpåse eller en tung boxningssäck. Vi hjälper dig att hitta rätt boxningssäck för att förbättra din hastighet, uthållighet och precision och ta din träning till nästa nivå. Kolla in vårt utbud för att hitta en som passar dina behov.

En lång stående boxningssäck är i grund och botten en tung och lång säck som man använder där det inte går att hänga upp säcken i taket eller där det inte finns plats för montering på något annat sätt (vid till exempel lutande eller högt tak). De stående säckarna har ett golvstativ som håller dem uppe. En boxningssäck med golvstativ gör att du inte behöver något tak- eller väggfäste. De här slagsäckarna ger en utmärkt möjlighet för dig att öva på att utföra olika sorters sparkar och slag. Om du föredrar att träna utan en partner så är stående boxningssäckar ett av de bästa alternativen. Dessutom behöver du inte borra hål i väggar eller tak för att kunna sätta igång med din träning. Tänk på att för den som sparkar och slår riktigt hårt kan en stående boxningssäck riskera att välta och då är en boxningssäck med takfäste att föredra.

Stående boxningssäckar låter dig träna på dina tekniker men om du vill utveckla din träning inom boxning så rekommenderar vi att du tar en titt på vårt fulla utbud av boxningsutrustning. Vi säljer bland annat boxningskläder för damer, boxningskläder för män, boxningshjälmar, tandskydd, mitsar, boxningshandskar, träningshandskar, boxningslindor och benskydd.