Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Vinterjackor - Herr

När temperaturerna sjunker, höst och vinter kommer tågande med blåst, regn och snö, måste du kunna lita på att en varm och vattentät vinterjacka som skyddar dig.

Dölj filter
Visa filter
·
40 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 1 099 kr
  FORCLAZ

  Dunjacka - MT500 -10 °C - herr

  (284)
 2. Pris 1 199 kr
  WEDZE

  Skidjacka varm - 500 - Herr kaki

  (2)
 3. Pris 1 199 kr
  WEDZE

  Skidjacka varm 500 Herr svart

  (2)
 4. 2 799 kr
  Pris 2 099 kr
  -25%
  WEDZE

  Skidjacka - 900 - herr svart/blå

 5. 2 799 kr
  Pris 2 099 kr
  -25%
  WEDZE

  Skidjacka - 900 - herr kaki

 6. Pris 749 kr
  FORCLAZ

  Dunjacka - MT100 -5 °C - herr

  (80)
 7. Pris 549 kr
  WEDZE

  SKIDJACKA 100 HERR SVART

  (125)

Du vet vad de säger, inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Under den kallare delen av året ska inte vind och regn hindra dig från att vara ute och samtidigt hålla dig torr i kläderna. Med bra foder och innovativa textilier är vinterjackor en viktig del i din garderob varje år för att hjälpa dig igenom vinterkylan på bästa sätt. Därför erbjuder vi på Decathlon ett brett urval av vinterjackor för herr som kan hjälpa dig med detta.

Först och främst är det viktigt att tänka på när och hur du vill använda din vinterjacka. Vill du ha vinterjackan varje dag eller bara en kort stund för att utöva en utomhusaktivitet? När du letar efter produkter hos oss för en specifik sport kan du använda vår filterfunktion på hemsidan Då kan du snabbt hitta vinterjackor som är lämpliga för segling, vandring, skidåkning, snowboarding eller till och med bollsport. Beroende på din personliga smak kommer du sedan enkelt att kunna jämföra de modeller som erbjuds för en vinterjacka som passar dig och uppfyller alla dina förväntningar.

I slutet av varje säsong kan det vara bra att tvätta din jacka på ett fint program och låta vinterjackan torka ordentligt efteråt. Följ de instruktioner som tillverkaren anger för varje produkt. Förvara vinterjackan till nästa säsong på en galge i en garderob där jackan inte kommer att utsättas för solens strålar regelbundet. Långvarig exponering av sol kan nämligen missfärga tyg över tid och ge dig en vinterjacka som kanske inte ser ut som du tänkt dig till nästa vinter.

Upptäck vårt urval av vinterjackor - dam och vinterjackor - barn från Decathlon.