Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck Decathlons utbud av vandringskängor för herr, dam och barn. Välj modell beroende på din nivå, typ av terräng och väder. Låga vandringskängor ger ökad komfort och passar bra för korta dagsturer medan vandringskängor med högt skaft ger mer stabilitet och säkerhet för längre vandringar. Föredrar du vandringskängor i läder? Tänk på att ta hand om dina skor, torka av smuts och behandla med anpassade produkter så håller de längre!

Dölj filter
Visa filter
·
165 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 199 kr
  QUECHUA

  Vandringssko - NH50 Low - Herr

  (2)
 2. Pris 999 kr
  MERRELL

  Vandringssko - CROSSLANDER - herr

  (4)
 3. Pris 599 kr
  QUECHUA

  Vandringssandal – NH500 fresh herr

  (59)
 4. 1 399 kr
  Pris 999 kr
  -28%
  SALOMON

  Vandringssko vattentät för bergstrakter SALIBA Herr

  (3)
 5. Pris 499 kr
  QUECHUA

  Sko fjällvandring MH100 Dam grå/grön

  (15)
 6. Pris 649 kr
  QUECHUA

  Vandringssko – NH500 – Herr

  (86)
 7. Pris 249 kr
  QUECHUA

  Vandringssko - NH100 Mid - Dam

  (405)
 8. 1 299 kr
  Pris 949 kr
  -26%
  COLUMBIA

  Vandringssko naturvandring Pinecliff dam

Om du vill ta en vandring under din semester är det starkt rekommenderat att välja en bra vandringskänga som skyddar dig från eventuella skador. Med en sula som har utmärkt grepp mot marken är vandringskängorna designade för att ge dig den bästa komforten samtidigt som de skyddar dina vrister från eventuella vrickningar. När du bär en tung ryggsäck är det extra viktigt att du är stabil på fötterna. För att få bättre stabilitet är det därför avgörande att du har en bra vandringssko.

För att välja din nya vandringskängor måste du avgöra hur ofta du tänker vara ute och vandra. Om du brukar göra långa vandringar på krokiga vägar är det viktigt att bära specifika vandringsskor. När du väljer din vandringssko rekommenderar vi också att du kontrollerar höjden på skaftet. Vandringskängor med lågt skaft är lätta och sköna att gå i och ger bra rörelsefrihet för en kortare dagstur. Vandringskängor med högt skaft kan upplevas svårare att gå i för nybörjare men de ger optimalt skydd för dina vrister och lämpar sig bäst för längre vandringar i svår terräng.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vandringsfantast, så kommer tiden då du behöver köpa nya vandringskängor. För detta erbjuder vi dig ett stort sortiment av vandringskängor från väletablerade märken som Columbia, Quechua, Forclaz, Merrell och Salomon. Vårt mål på Decathlon är alla ska kunna hitta de perfekta vandringskängorna - oavsett nivå och vandringsvanor! Med vårt breda utbud och förmånliga priser kommer du snabbt hitta de vandringsskor du behöver!