Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Skapa en fantastisk social mittpunkt för din familj och dina vänner med ett av Decathlons högkvalitativa campingbord! I vårt sortiment hittar du campingbord i flera olika storlekar, former och material - allt för att du ska hitta ett campingbord som passar era behov.

Dölj filter
Visa filter
·
11 produkter
Sortera genom:

Campingbord är enkla att fälla ihop och lätta att bära med sig och passar lika bra i tältet som till husvagnen eller husbilen. I och med att de är hopfällbara tar de liten plats och är också enkla att transportera. Ett litet campingbord kan vara praktiskt att ha med sig i bilen under resor för att kunna sitta bekvämt under spontana fikapauser. I vårt sortiment har vi campingbord med stolar som enkelt kan fällas upp tillsammans med bordet.

Våra campingbord har stabila konstruktioner med tåliga bordsskivor i laminat. Campingborden är utformade för att klara både regn och vind med i princip underhållsfria material. Många av borden har vinklingsbara fötter och även justerbara ben som gör att du får ett stabilt campingbord även i de fall underlaget är ojämnt. Flera av våra campingbord är även justerbara i höjdled vilket gör att du enkelt kan få till ett lågt campingbord om så önskas.

Vilken storlek du behöver på ditt campingbord beror på hur många personer som ska få plats runt bordet och hur du vill använda det. Våra campingbord finns i flera olika storlekar och former vilket gör att vi nästan vågar lova att du kommer hitta ett som passar. De större campingborden med större bordsskiva rymmer upp till 8 personer och tål upp till 50 kg i belastning. Trots storleken är borden ändå enkla att fälla ihop och ställa undan när du inte använder det. Vill du använda campingbordet lite mer flexibelt brukar våra mindre campingbord vara att fördra då de är lätta att bära med sig.

Ett hopfällbart campingbord är perfekt för campingmåltiderna och är dessutom smidiga på flera sätt. Ett fällbart campingbord är enkelt att transportera och frakta då det är designat för att ta upp så lite plats som möjligt. Att ha ett lätt campingbord underlättar om du till exempel vill ta med dig ditt fällbara campingbord till stranden eller till grannens campingplats när det är dags för en gemensam måltid. Många av våra hopfällbara campingbord har även bärhandtag vilket gör dem extra enkla att bära med sig. Det hopfällbara campingbordet är också smidigt att förvara när du inte använder det. Vi rekommenderar dessutom att du förvarar det i det medföljande förvaringsfodralet, eftersom det förlänger livslängden bordet.

Lätta campingbord är något som ofta efterfrågas. Campingbord i aluminium är populära då de har en låg vikt. Det gör dem enkla att bära med sig och frakta. Campingbord gjorda av aluminium har ofta en grå eller silveraktig färgton.

Ett litet campingbord för 1–2 personer är smidigt att ta med sig på picknicken. Att ha ett litet campingbord med sig i bagaget i bilen gör att du kan stanna vart du vill utmed vägen och ändå få till en bekväm och skön fikapaus. Många av våra mindre bord har justerbara fötter vilket gör att de står stabilt även på ojämna underlag.