Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
327 produkter
Sortera genom:
Efter sport
Efter färg
 • SVART
 • BLÅ
 • RÖD
 • GRÅ
 • VIT
 • ROSA
 • GUL
 • ORANGE
 • GRÖN
 • KAKI
 • TURKOS
 • VINRÖD
 • LILA
 • BEIGE
 1. Pris 2 799 kr
  TACX

  Cykeltrainer FLOW Smart T2240

  (12)
 2. Pris 89 kr
  DECATHLON

  Flaskhållare för cykel 500

  (948)
 3. Pris 399 kr
  ELOPS

  Cykellås bygel D 900 M ART2

 4. Pris 199 kr
  TRIBAN

  Smartphonehållare för cykel EASY

  (4)
 5. Pris 179 kr
  ROCKRIDER

  POCHE À EAU VTT BLEUE TRANSLUCIDE 2L

  (11)
 6. Pris 149 kr
  VAN RYSEL

  Svettskydd cykeltrainer

  (10)
 7. Pris 149 kr
  ROCKRIDER

  Vätskesystem MTB 1 l transparent blå

  (3)
 8. Pris 499 kr
  VAN RYSEL

  Matta för cykeltrainer FLANDERS

  (10)
 9. Pris 99 kr
  BTWIN

  Cykelstöd mittmonterat 300

  (300)
 10. Pris 129 kr
  BTWIN

  Kit med stänkskärmar 300 24-26"

  (1116)
 11. Pris 49 kr
  ELOPS

  Ringklocka 120

  (1116)
 12. Pris 49 kr
  ELOPS

  Ringklocka 120

  (1116)

Oavsett om du åker på vägen eller längs en stenig grusväg, vare sig det är på en MTB, en Gravelcykel eller en Hybrid och Touringcykel, är det knappast någon annan sportutrustning lika mångsidig som cykeln. Det finns tusentals sätt att optimera och anpassa en cykel, och vi har alla rätt delar för den!

Vårt sortiment av cykeltillbehör kombinerar praktiska lösningar och kostnadseffektiva accessoarer som kommer att förbättra din cykelresa! Det finns massor av tillbehör som gör din cykelupplevelse roligare och stiligare, oavsett vilken ålder du är.

Vi hänvisar inte bara till de vanliga cykelklockorna, cykellas, pakethållarna eller cykeldelarna - vi menar alla cykeltillbehör i ordets bredaste mening. Så om du letar efter ett nytt styre, cykelpump eller kassett så kan du vara säker på att du kan hitta det du letar efter och mer i kategorierna för cykeltillbehör på Decathlon.

Säkerhetstillbehör för cykel

 • Cykelbelysning
 • Backspeglar
 • Ringklockor
 • Cykelhjälmar
 • Reflekterande västar och reflexer

Eftersom vi anser att cyklistens säkerhet är av största vikt, och eftersom det ofta är det första människor tänker på när de överväger de cykeltillbehör de kan behöva, tycker vi att vi skulle prata säkerhetsbaserade tillbehör först. Naturligtvis kommer de här tillbehören inte göra resan säkrare om föraren själv inte kör på ett säkert sätt.

Det verkar uppenbart för många erfarna cyklister att man bör ha ett bra cykelbelysning av god kvalitet och att det bör betraktas som ett viktigt tillbehör, men många cyklister hoppar över att köpa en tills de börjar cykla på natten eller tills säsongerna börjar förändras och dagarna blir kortare.

Att vänta med att köpa ett bra lyse är mycket farligt eftersom en cyklist på natten utan korrekt reflekterande redskap och lampor är praktiskt taget osynlig för förbipasserande bilar, vilket kraftigt ökar risken att cyklisten kommer att skadas av bilisterna de delar vägen med.

Föreställ dig att köra bil eller att köra på en motorcykel utan backspeglar, det är mycket osannolikt att du skulle känna dig säker på att göra detta eftersom det allmänt är förstått att speglar hjälper oss att få en större och tydligare bild av vägen runt oss utan att vi måste släppa ögonen från vägen en stund för att se oss om.

Alla cyklister bör åtminstone prova på att ha en backspegel i och med att man märker förlorar direkt all oro om att någon kommer att åka på en bakifrån. Vi har gjort det enkelt att kunna sätta fast och ta bort spegeln för en enklare installation.

Med våra ringklockor kommer du och ditt barn inte cykla förbi obemärkt. Det är viktigt att synas och höras när man cyklar. Vi vill att din säkerhet inte ska kosta skjortan och därför har vi sett till att alla säkerhetstillbehör har ett så överkomligt pris som möjligt.

Cykelhjälmar är den första saken som många tänker på när man pratar om säkerhetstillbehör för cyklar. Det är dessutom det viktigaste som du kan ha på dig om du ramlar omkull. Om du har på dig en hjälm så kommer du så klart att klara dig bättre vid en olycka jämfört med om du har en men det innebär inte att du är 100% säker när du åker. Att åka säkert, ha på sig synliga reflexer och använda rätt sorts cykel för den terräng man åker i är så klart minst lika viktigt som att ha på sig hjälm. Att vara medveten om sin omgivning, cykla ansvarsfullt, vara allert och välutrustad hjälper dig att vara säkrare än att spänna fast vaddering runt huvudet.

Det är därför vi ser hjälmen som den viktigaste säkerhetsutrustningen för cyklister men inte något som i sig ska påverka hur man cyklar.

Cyklister tycks ha delade åsikter om detta. Även om detta är ett tillbehör som vissa känner är onödigt, känner andra att om du bor i ett område som antingen är landsbygden eller upplever längre vintrar, så kan det vara osäkert att inte betrakta reflexer för cykling som ett viktigt tillägg till ditt set av säkerhetstillbehör.

Man kan enkelt hitta dessa reflektiva västar i olika affärer men de säljs i regel bara i en storlek. Hos oss kan du välja en som passar just dig och i regel till ett mycket lägre pris.

Vi har för många tillbehör för att kunna nämna i en kort artikel i och med att vi har utvecklat vårt sortiment för cyklar i över 40 år. Det är just därför vi har kategoriserat allt cykelrelaterat så mycket vi kan.