Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Sparkcyklar är ett roligt sätt att ta sig runt. Här på Decathlon hittar du sparkcyklar både för vuxna ute efter en enkel pendling och för barn som vill impa på kompisarna med nya tricks och konster.

Dölj filter
Visa filter
·
29 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter produkttyp
Efter färg
 • SVART
 • BLÅ
 • GRÅ
 • ORANGE
 • VIT
 • GRÖN
 • LILA
 • RÖD
 • ROSA
 1. Pris 2 199 kr
  OXELO

  Sparkcykel C900 vuxen grå

  (21)
 2. Pris 1 499 kr
  OXELO

  Sparkcykel T7XL vuxen svart

  (380)
 3. Pris 1 499 kr
  OXELO

  Sparkcykel T7XL vuxen blekgrön

  (380)
 4. Pris 1 199 kr
  OXELO

  Sparkcykel MID9 Rosa

  (134)
 5. Pris 599 kr
  OXELO

  Sparkcykel med broms PLAY 5 Blå

  (19)
 6. Pris 599 kr
  OXELO

  Sparkcykel med broms PLAY 5 Junior

  (19)
 7. Pris 1 199 kr
  OXELO

  Sparkcykel MID9 Junior

  (134)
 8. Pris 349 kr
  OXELO

  SPARKCYKEL 3-HJULIG B1 ENDAST RAM

  (462)
 9. Pris 649 kr
  OXELO

  Sparkcykel MID1 Junior Galaxy Blå

  (1)
 10. Pris 399 kr
  OXELO

  Sparkcykel L500 junior blå

  (1)
 11. Pris 349 kr
  OXELO

  Sparkcykel L500 junior rosa

  (1)

Försöker du ta dig runt staden? Ska du till jobbet? Kanske är du bara ute och åker i parken. Oavsett vart du är på väg, så kommer en sparkcykel att ta dig dit. Vi har sparkcyklar som är perfekt anpassade för vuxna, som både är roliga och praktiska att åka på. Våra sparkcyklar för vuxna har handbromsar för extra kontroll, och styret har justerbar höjd så du kan få en exakt passform. Inbyggda stänkskydd förhindrar smuts och lera, oavsett väder. När du är klar, så vik bara ihop sparkcykeln och förvara den tills du är på språng igen! Vissa sparkcyklar har dubbel fjädring för ytterligare komfort. Intresserad av att testa gränserna för din sparkcykel? Vi har freestyle-sparkcyklar som är lätta men tåliga för en kraftfull prestanda. Upptäck hur du väljer rätt sparkcykel för dig!

Våra barnsparkcyklar inkluderar en färgsprakande och anpassningsbar 3-hjulig sparkcykel som är säker för småbarn som lär sig att åka och balansera. För något äldre barn har vi både 3-hjuliga och 2-hjuliga sparkcyklar, vissa med handbromsar och stötdämpning för att lära sig kontroll. Alla våra Oxelo-barnsparkcyklar är lätta att bära både av barn och vuxna.

Säkerhet är det viktigaste oavsett om du är i parken eller på vägen med din sparkcykel. Bär alltid hjälm och skydd när du åker sparkcykel, vart du än är! Vi har hjälmar och tillbehör både för barn och vuxna. De är hållbara och skyddar dig i händelse av fall eller olycka.

Har du redan en Decathlon Oxelo sparkcykel? Vill du lägga till lite extra till din nuvarande? Håll sparkcykeln hel och säker att använda med tillbehör och reservdelar, för en fullt utrustad sparkcykel som inte ger upp under dina resor.