Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

För dig som planerar en dagsvandring (eller kanske en längre resa), är det viktigt att välja en vandringsryggsäck som passar dina behov. På Decathlon erbjuder vi vandringsryggsäckar för alla tillfällen, i olika storlekar och stilar - med massor av smarta funktioner och praktiska fickor. Våra vandringsryggsäckar passar till vandringen, campingsemestern, jobbet och till backpack-resan! Vi tror på våra produkters slittåliga kvalitet och erbjuder därför 10 års garanti på vandringsryggsäckar från QUECHUA och FORCLAZ! Läs mer om villkor på produktsidan.

Dölj filter
Visa filter
·
96 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 39 kr
  FORCLAZ

  Ryggsäck vikbar 10 l TRAVEL

  (505)
 2. Pris 39 kr
  FORCLAZ

  Ryggsäck vikbar 10 l TRAVEL

  (505)

HUR VÄLJER JAG RÄTT VANDRINGSRYGGSÄCK?
Valet av vandringsryggsäck beror på hur lång din vandring är och i vilken terräng du ska vandra. Om du föredrar korta dagsutflykter räcker det med en mindre vandringsryggsäck där du får plats med picknick, vatten och ombyte. Om du däremot tänker ge dig ut på en flera dagars lång vandring blir det såklart viktigare med en rymlig, praktisk och ergonomisk vandringsryggsäck. Till längre vandringar kommer du behöva mer plats för utrustning, som ett tält och matlagningstillbehör. Att välja vandringsryggsäck för dam innebär oftast att välja en något mindre modell medan en vandringsryggsäck för herr kan vara något större.

VANDRINGSRYGGSÄCK FÖR DAGSTURER
För en dagstur passar en liten vandringsryggsäck som rymmer 20, 30 eller 40 liter. Det är oftast tillräckligt för att bära en vattenflaska, picknick och ett ombyte. De passar också som jobbväska och rymmer dessutom en laptop! Till skillnad från större modeller saknar ryggsäck för dagsturer band i midjan, som är en fördel med en tyngre packning. En ultralätt ryggsäck anpassad för dagsturer rymmer det mest nödvändiga och sitter behagligt på ryggen. Om du vandrar med barn kan det vara bra att välja en lite större modell.

Storlekar som passar för dagsturer:

 • ryggsäck 30 liter
 • ryggsäck 35 liter
 • ryggsäck 40 liter

VANDRINGSRYGGSÄCK FÖR BERGSVANDRING
Våra ryggsäckar för bergsvandring är designade för att kunna bäras i flera timmar. De har midjebälten så att du kan fästa ryggsäcken vid din kropp vilket gör det lättare att röra på sig när du går upp eller nerför branta stigar. De har i regel justerbara och bekväma remmar och många fack. Alla våra ryggsäckar för bergsvandring har ventilering och regnskydd i form av överdrag.

VANDRINGSRYGGSÄCK FÖR LÅNGA VANDRINGAR
Våra vandringsryggsäckar för långa vandringar är gjorda för att bära tung packning som tält, sovsäck, mat, vatten, kläder och tillbehör. De har testats för svåra väderförhållanden och terränger där viktfördelning och ergonomi är viktigt. Om du planerar att vara ute i naturen i ett par veckor är det här ryggsäcken för dig. För längre vandringar på flera dagar rekommenderar vi en vandringsryggsäck som rymmer 50-90 liter.

Storlekar som passar för längre vandringar:

 • ryggsäck 50 liter
 • ryggsäck 60 liter
 • ryggsäck 65 liter
 • ryggsäck 75 liter

BACKPACKER RYGGSÄCK / RESERYGGSÄCKAR
Våra större ryggsäckar för backpacking passar dig som ska ut och resa och som vill ha en bekväm och praktisk resväska. En backpacker ryggsäck är lätt att justera och är gjord för den som vill ha maximalt med utrymme och komfort under hela resan!