Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Oavsett om du planerar en dagsvandring eller en längre resa, är det viktigt att välja en vandringsryggsäck som passar dina behov. På Decathlon har vi vandringsryggsäckar för alla tillfällen, i olika storlekar och stilar - med massor av praktiska fickor. De passar lika bra till vandringen som till campingsemestern, jobbet och backpack-resan! Vi tror på våra produkters slittåliga kvalitet och erbjuder därför 10 års garanti på vandringsryggsäckar från QUECHUA och FORCLAZ! Läs mer om villkor på produktsidan.

Klicka här för att se alla våra ryggsäckar.

Dölj filter
Visa filter
·
97 produkter
Sortera genom:
 1. 449 kr
  Pris 299 kr
  -33%
  QUECHUA

  Ryggsäck vandring 20L NH Arpenaz 500

  (50)
 2. 99 kr
  Pris 89 kr
  -10%
  QUECHUA

  Ryggsäck för vandring 17 Liter - NH Escape 100

  (533)

Valet av vandringsryggsäck beror på hur lång din vandring är och i vilken terräng. Om du föredrar korta dagsutflykter räcker det med en mindre vandringsryggsäck där du får plats med picknick, vatten och ombyte. Om du däremot tänker ge dig ut på en flera dagars lång vandring är det viktigt med en rymlig, praktisk och ergonomisk vandringsryggsäck. Till längre vandringar kommer du behöva mer plats plats för utrustning, som ett tält och matlagningstillbehör.

För en dagstur passar en vandringsryggsäck som rymmer 20, 30 eller 40 liter. Det är tillräckligt för att bära en vattenflaska, picknick och ett ombyte. De passar också som jobbväska och rymmer en laptop! Till skillnad från större modeller saknar de band i midjan, som behövs för tyngre packning. Om du vandrar med barn kan det vara bra att välja en lite större modell.

Våra ryggsäckar för bergsvandring är designade för att kunna bäras i flera timmar. De har midjebälten så att du kan fästa ryggsäcken vid din kropp vilket gör det lättare att röra på sig när du går upp eller nerför branta stigar. De har i regel justerbara och bekväma remmar och många fack. Alla våra ryggsäckar för bergsvandring har ventilering och regnskydd i form av överdrag.

Våra vandringsryggsäckar för långa vandringar är gjorda för att bära tung packning som tält, sovsäck, mat, vatten, kläder och tillbehör. De har testats för svåra väderförhållanden och terränger där viktfördelning och ergonomi är viktigt. Om du planerar att vara ute i naturen i ett par veckor så är det här en ryggsäck för dig. För längre vandringar på flera dagar, rekommenderar vi en vandringsryggsäck som rymmer 50-90 liter.

Våra större ryggsäckar för backpacking passar dig som ska ut och resa och som vill ha en bekväm och praktisk resväska. De här ryggsäckarna är lätta att justera och är gjorda för den som vill ha maximal komfort under hela resan!