Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
52 produkter
Sortera genom:
Efter färg
 • SVART
 • BLÅ
 • VIT
 • VINRÖD
 • GRÅ
 • GUL
 • BRUN
 • RÖD
 • GRÖN
 1. Pris 199 kr
  KIPSTA

  Sportbag 55 L – ESSENTIAL svart

  (235)
 2. Pris 399 kr
  KIPSTA

  Sportbag - 55L - svart grå

  (4)
 3. Pris 69 kr
  TARMAK

  Styv, vit sporttejp för stöd.

  (4)
 4. Pris 399 kr
  KIPSTA

  Sportväska Hardcase 75 L svart

  (7)
 5. Pris 149 kr
  TARMAK

  KINESIOTEJP 5 CM X 5 M BLÅ

  (13)
 6. Pris 249 kr
  KIPSTA

  Volleyboll V500 grå, blå och röd

  (166)
 7. Pris 199 kr
  KIPSTA

  Bollsäck 8 bollar svart

  (4)

Volleyboll är mycket populärt internationellt och har visat sig vara en sport som tilltalar både barn och vuxna. När du spelar volleyboll övar du upp konditionen och förbättrar din uthållighet. Vill du komma i form och bygga dina magmuskler och få starkare ben? Då kommer volleyboll vara perfekt för dig! Barn rekommenderas särskilt att spela volleyboll för att stärka självförtroendet och koncentrationen. Volleyboll främjar även laganda och ger social stimulans och samspel som kan vara väldigt bra för de som börjar spela i ung ålder.

Om du vill börja volleyboll, erbjuder vi dig ett sortiment av kläder dedikerade till volleybollträning som kommer att ge dig full rörelsefrihet under matcherna. För att kunna till fullo uppskatta din volleybollträning rekommenderar vi dig också att skaffa ett par volleybollskor med relativt mjuk dämpning och bra stabilitet. Eftersom volleyboll är en sport som kräver uthållighet, kommer valet av dina skor att vara avgörande. För att njuta av en volleybollträningen kommer det också att vara nödvändigt att välja olika modeller av volleybollar och volleyboll tillbehör för att komplettera din utrustning.

För att kunna börja spela volleyboll erbjuder Decathlon dig all nödvändig utrustning för att du snabbt ska kunna utveckla ditt spel och verkligen bli kär i denna sport. Från våra volleybollkläder, volleybollskor och vår volleyboll utrustning har du även möjlighet att upptäcka våra olika modeller av volleybollar och volleyboll tillbehör. Oavsett vilken nivå du spelar volleyboll på eller hur gammal du är, så hittar du den perfekta volleybollen direkt i våra butiker eller på våran hemsida. Genom att utrusta dig själv hos Decathlon får du ett utbud av produkter till överkomliga priser som gör att du kan skaffa allt du behöver innan du börjar ditt första träningspass.