Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Uppblåsbara tält

Vårt sortiment av uppblåsbara Quechua-tält är idealiska tält för dig som vill campa, men som alltid har hatat tanken på att slå upp tält. Uppblåsbara tält ersätter glasfiberstänger eller stålstänger med luftfyllda balkar samtidigt som de fortfarande erbjuder ett robust hem, långt hemifrån. De har blivit otroligt populära på grund av att de är så snabba och enkla att sätta upp, vilket innebär att du när du anländer till din campingplats, behöver du spendera mindre tid på att sätta upp tältet och mer tid på att njuta av din semester.

Dölj filter
Visa filter
·
3 produkter
Sortera genom:

HUR FUNGERAR UPPBLÅSBARA TÄLT?

Uppblåsbara tält kunde inte vara enklare. De gamla vanliga glasfiber eller stålstolparna har ersatts av en uppblåsbar balk. Rulla helt enkelt ut ditt uppblåsbara tält och pumpa upp luftbågarna med hjälp av en luftpump till det rekommenderade lufttrycket, tältet kommer att börja resa sig av sig själv, och sen är du nästan klar! För att packa bort tältet måste du vända processen och se till att du har pressat ut all luft ur bågarna innan du rullar ihop tältet och lägger undan det.

FÖRDELARNA MED ETT LUFTTÄLT

Så varför skulle du välja ett lufttält framför ett standardtält?

Snabbt att slå upp - Så många människor blir ofta avskräckta av tanken på att slå upp ett tält att de missar att campa. Uppblåsbara tält är så snabba och enkla att slå upp, de har öppnat upp campingvärlden för många familjer.

Stolparna bryts inte - Om du någonsin har knäckt en tältstång eller haft en tältpinne som gått av under dåligt väder, vet du hur frustrerande en reparation på plats kan vara. Luftbågar är inte lika spröda som glasfiberpinnar och kommer inte att kunna av knäckas av misstag när du sätter upp det. Reparera som du skulle göra med ett cykeldäck - Om du får punktering i luftbågen, är lösningen lika enkel som att reparera en punktering av en cykel. Leta upp punkteringen och lappa den.

ÄR UPPBLASBARA TÄLT ROBUSTA?

En vanlig missuppfattning med uppblåsbara tält är, att eftersom de hårda stängerna har ersatts med luftrör, att det inte är möjligt att dessa tält kan vara lika robusta som ett vanligt tält. Dessa tält är otroligt robusta, när de är helt uppblåsta blir luftbalkarna helt styva, och du kommer knappast att kunna se skillnaden mellan ett uppblåsbart tält och ett vanligt tält med glasfiber eller metallbågar när det väl har slagits upp. Uppblåsbara tält är inte bara robusta, utan de står också emot det föränderliga sommarvädret i Sverige. Ett korrekt uppblåst tält kommer utan tvekan att klara vind bättre än ett vanligt tält med glasfiberpinnar, eftersom det inte finns någon risk för att bågen knäcks i kraftiga vindar, vilket gör dem till ett idealiskt familjetält för utflykter.