Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
8 produkter
Sortera genom:

Skateskor är praktiska när du åker skateboard regelbundet eller alltid lär dig nya tricks. Funktionaliteten och komforten som skateskor ger kan spela en stor roll i att förbättra din prestation, oavsett om du åker på cruisers eller waveboards.

På Decathlon erbjuder vi skateskor som förbättrar din komfort och manövrerbarhet med särskilt utformade sulor, dämpning och grepp för att ge dig det perfekta känslan och kontrollen du behöver för att ta din åkning till nästa nivå. Vårt utbud av skateskor är tåliga och utrustade med kraftfull innersula-teknik för att bli så tåliga som möjlgt, så du kan göra dina mest ambitiösa stunts i skateparken utan att hålla tillbaka.

Decathlon erbjuder ett brett utbud av skateskor oavsett om du söker skateskor i mocka för att bättre hantera friktion eller skateboardskor som erbjuder mer hälstöd för att förebygga blåmärken. Våra skateskor har också skydd för snörningen, tåkappor och högre skaft för ankelskydd utan att kompromissa med din komfort.

Bläddra i vårt sortiment av vuxen- och barn skateskor och hitta unika designs i din smak.

Decathlons skateskor erbjuder flexibilitet genom vulkaniserade sulor och ger dig den rörlighet du behöver för att åka obehindrat. Samtidigt som du får bra grepp med en naturgummigörsla som också ser till att din skateboard håller sig hel. Hitta dina perfekta skateskor i alla designs och färger, inklusive vita skateskor och svarta skateboardskor för den klassiska looken. Och glöm inte att förse dig med din tillförlitliga skateboardhjälm för att hålla dig säker.