Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ett Pop-Up tält är den enklaste versionen av ett hem borta från hemmet. Den gör verkligen det som står på förpackningen: ta ut tältet ur förvaringen och så kommer den att vecklas ut av sig själv. De flesta Pop-Up tälten rymmer två personer, vi har också 2 manna och tremanna Pop-Up tält. Ha en trevlig camping!

Hide filters
Show filters
10 produkter
Sortera genom:

Pop-Up tält gör campingen enklare!

I ett rop om att få enklare tält att sätta upp har tillverkare skapat Pop-Up tältet! Våra Pop-Up tält använder sig av noga utformade bågar som är gjorda av glasfiber som låter tältet utvecklas på två sekunder. De främsta fördelarna med våra Pop-Up tält är att de är lätta att montera, enkla att transportera och hanteringen av dem är inget besvär alls.

Om du vill gå och campa med familjen utan att behöva spendera halva dagen med att sätta upp ett tält så är Pop-Up tält perfekta för dig. De har förbättrats mycket under de senaste åren och är nu lättare, stabilare, vattentäta och mer kompakta. Nu tar det bara ett par minuter att sätta upp ett stort tält!

Alla våra tält är testade för att tåla hårt regn och klarar av vindar på 14 m/s vilket innebär att du kan vara säker på att våra tält klarar av hårdare svenska klimat. Tälten testas i ett laboratorium och ute på fält där man ser efter att det inte läcker i sömmarna under en längre period av regn och vid och att tältet skyddar mot snö, vind och vatten. I laboratoriet använder vi oss av en vindtunnel och en roterande plattform för att säkerhetsställa tältens vindtålighet.

Vi rekommenderar att man använder endast madrasser som är som högst 60 cm breda och 6 cm tjocka för att kunna få plats med två madrasser i tältet. Golvmattorna i tälten är gjorda av polyeten och alla sömmar är tätade med remsor termo-limmade.

Hur packar man ihop ett Pop-Up tält?

Att veckla ut ett Pop-Up tält är väldigt enkelt, men att ihop den när du är klar kan ta lite mer tid om man inte vet hur man ska göra. här är en enkel guide till hur man ska göra.

  1. Se till att tältet är helt torrt. Om du inte har tid att vänta, använd en ren och torr trasa. Du kan också använda en disksvamp för att få samma effekt
  2. Ta de övre bågarna och vik dem i mitten
  3. Ta tag i den bakre delen av tältet och vik den inåt mitten. Ta tag i alla tre punkter med en hand
  4. Dra fram den främre bågen mot de andra punkterna samtidigt som dörren är öppen. Ditt tält borde vara taco-formad
  5. Vänd tältet uppåt, grip tag om bågarna med en hand. När bågarna är uppåtvända, pressa den högsta delen av tälet nedåt. Tältet borde då stängas in i sig självt med bågarna placerade i handen på utsidan.
  6. Vrid tältet för att bilda två cirklar så att en cirkel överlappar den andra längst kanterna
  7. Säkra tältet med karborreband och linor så att det inte öppnas av sig själv
  8. Lägg tältet i påsen så är du klar!

Om du är intresserad av några andra av våra tält så har vi ett stort utbud av familjetält, festivaltält, vandringstält, uppblåsbara tält, "fresh and black" tält samt extra vindskydd.