Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0

Ett Pop-Up tält är den enklaste versionen av ett hem borta från hemmet. Den gör verkligen det som står på förpackningen: ta ut tältet ur förvaringen och så kommer den att vecklas ut av sig själv. De flesta Pop-Up tälten rymmer två personer, vi har också 2 manna och tremanna Pop-Up tält. Ha en trevlig camping!

Dölj filter
Visa filter
·
10 produkter
Sortera genom:

HUR MAN VIKER ETT POP UP-TÄLT

Du har säkert sett videor av människor som försöker och misslyckas med att packa undan ett popup-tält, men det behöver verkligen inte vara en kamp. Decathlons egna varumärke Quechua har utvecklat popup-tält i åratal, och var och en av dessa tält kommer med steg-för-steg-instruktioner om exakt hur man fäller ihop tältet så att det enkelt glider tillbaka i sin förpackning. Följ bara stegen så går det bra!

FRESH&BLACK TEKNIK

Tält med mörkläggningsrum har blivit en favorit bland festivalbesökare, eller bland de som verkligen inte vill väckas av soluppgångens bländande ljus. Quechuas Fresh&Black-teknik är designad för att skapa ett mörklagt sovrum för att hjälpa dig att sova bättre, samtidigt som tyget också hjälper till att hålla ditt tält svalare i sommarvärmen.

Om du är intresserad av några andra av våra tält så har vi ett stort utbud av familjetält, festivaltält, vandringstält, uppblåsbara tält, samt extra vindskydd.