Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Vandringstält

Vandringstält kombinerar ofta avancerad tältteknik med en grundläggande campingupplevelse. Vandringstälten är mycket lättviktiga och idealiska för att fästas på ryggsäcken och ge sig ut i vildmarken för en natt under stjärnorna. Vi har ett sortiment av prisbelönta trekkingtält från våra egna märken Simond och Forclaz.

Dölj filter
Visa filter
·
7 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
  • SVART
  • BRUN
  • KAKI
  • GRÅ

Vandringstält

Våra Quechua och Forclaz vandringstält är designade för att tåla starka vindar upp till 70 km/h (motsvarande kraft 6 vindar).

Våra tält är designade för att vara så lätta och kompakta som möjligt så att du kan bära dem i din ryggsäck under din vandring.

Vandringstält för 1 till 4 personer

Våra vandringstält finns i flera format: de mindre formaten, för 1 till 2 personer, erbjuder alla förvaringsutrymme (absid) för att skydda din vandringsutrustning.

De större formaten, som rymmer upp till 4 personer, har en kupol så att du kan äta din måltid i mitten av tältet. Praktisk och lätt att sätta ihop, du kommer inte ha några problem att ställa upp tältet mitt i naturen.

3 i 1 vandringstält

Vissa vandringstält har designats för att användas i olika miljöer. Så våra 3 i 1 tält kan användas:

  • Med tältduken + sovrummet för maximal komfort och isolering.
  • Endast med sovrummet och dess myggnät under varma sommarnätter för att njuta av en natt under stjärnorna, men förbli skyddad.
  • Endast med tältduken för att minska vikten i din ryggsäck samtidigt som du håller dig torr över natten.

Fresh & Black-teknik från Quechua

Vi skapade Fresh & Black-teknologin som består av två huvudtyger i fyra olika lager: "Fresh"-tyget och det svarta tyget. "Fresh"-tyget reflekterar bort solens strålar och ger en lägre innertemperatur och bättre luftkvalitet i jämförelse med ett standardtält. Det svarta tyget dämpar och filtrerar sedan ytterligare ljuset och garanterar 99% mörker inuti. Vi vet hur viktigt sömn är, speciellt när man campar eller vandrar. Vår Fresh & Black-teknik gör att du kan få en god natts sömn i ditt tält.