Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Hitta alla våra produkter för att utrusta dina barn mellan 3 och 14 år för skidåkning! Dunjackor, skidjackor, rockar, skidbyxor för barn eller skiddräkter, du hittar allt du behöver för att klä dem med stil till låga priser...

Dölj filter
Visa filter
·
151 produkter
Sortera genom:
Efter färg
 • BLÅ
 • GRÅ
 • SVART
 • ROSA
 • LILA
 • TURKOS
 • GRÖN
 • RÖD
 • BEIGE
 • KAKI
 • VIT
 • GUL
 • LJUSLILA
 1. 1 099 kr
  Pris 399 kr
  -63%
  WEDZE

  SKIDTÄCKJACKA MYCKET VARM OCH VATTENTÄT 580 JUNIOR GRÅ

  (4)
 2. 549 kr
  Pris 449 kr
  -18%
  WEDZE

  SKIDJACKA VARM VATTENTÄT - 500 - JUNIOR mönstrad

  (1)
 3. 249 kr
  Pris 199 kr
  -20%
  WEDZE

  Vinterstövel WARM Baby turkos

  (9)
 4. 299 kr
  Pris 199 kr
  -33%
  WEDZE

  Vinterstövel WARM Baby lila/turkos

  (9)
 5. 749 kr
  Pris 599 kr
  -20%
  WEDZE

  SKIDJACKA VARM VATTENTÄT 550 - JUNIOR BLÅ

  (3)
 6. 599 kr
  Pris 499 kr
  -16%
  WEDZE

  SKIDBYXA VARM VATTENTÄT - 500 PNF ROSA

 7. 649 kr
  Pris 499 kr
  -23%
  WEDZE

  SKIDBYXA VARM VATTENTÄT - 500 PNF JEANSBLÅ

  (2)

HUR DU UTRUSTAR DITT BARN FÖR SKIDÅKNING
Från 3 års ålder kan ditt barn lära sig att åka skidor. Han eller hon behöver rätt utrustning för att hålla värmen och njuta av skidåkningens spänning. Barn behöver 3 lager kläder för att vara rätt utrustade. Det första lagret, som består av termiska underställ för barn, gör att kroppsfukt kan ventileras ordentligt, så att du inte känner dig kall när du tar en paus. Det andra lagret, t.ex. en fleece, skapar en kudde av varm luft som håller sig nära kroppen. Slutligen skyddar det tredje lagret, en skidoverall eller dunjacka för barn, de andra lagren från vind och snö. Skidhjälm och skidmask rekommenderas starkt för att skydda ditt barns huvud. Våra enkla, robusta hjälmar kan justeras för att passa barnens huvudstorlekar. Sedan finns det tillbehör som kompletterar outfiten och ser till att ditt barn åker skidor varma. Vi har vantar, mössor, pannband, halsvärmare och skidhandskar som ger en touch av fantasi till deras outfits!

TEKNIK OCH STIL TILL ETT ÖVERKOMLIGT PRIS
För att se till att dina barn alltid är stolta och glada över att ta på sig sina skidkläder har våra designers arbetat med roliga, glada färger som gör dem till stjärnorna i skidbacken och gör barnen lätta att hitta. Alla våra skid- och snowboard produkter för barn är designade för att barnen ska kunna klä sig själva, så de är lätta att ta på och av. Våra tyger är utvalda för att garantera värme och vattentäthet för alla små idrottare, från 3 till 14 år. För små tävlingsmänniskor erbjuder vi också en speciell skidtävlingsdräkt. Nära kroppen för aerodynamik, och förstärkt vid ben och armar i händelse av stötar, är denna dräkt gjord för prestanda. Med pull&fit-systemet i våra skidbyxor, kan du behålla din skidutrustning längre medan barnen växer, genom att anpassa benlängden till ditt barns längd!

PRODUKTER DESIGNADE VID FOTEN AV MONT BLANC
Våra produktutvecklingsteam arbetar i Sallanches-dalen, vid foten av Mont Blanc. Det gör att vi kan utveckla de mest lämpliga produkterna för små skidåkare, eftersom vi observerar och testar alla våra produkter med barn direkt ute i fält under designprocessen. Våra skidbyxor, skidjackor, dunjackor, underställ och skiddräkter testas i verkliga förhållanden, till glädje för både barn och vuxna! Har du en hängiven liten skidåkare hemma? De kommer att vara stolta över att äga sin egen utrustning! Upptäck vårt utbud av alpina barnskidor, stavar och afterskiutrustning för barn mellan 3 och 14 år.