Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
<

För dig som vill träna hemma kan kettlebells vara en bra investering. Kettlebells är ett perfekt redskap för olika träningsformer, de kan användas både för styrketräning och konditionsträning. Kettlebells är helt enkelt ett mångsidigt träningsredskap som du kan använda till en stor mängd olika övningar. Detta gör att du med kettlebells kan sätta ihop träningsprogram som passar just dig, oavsett om du är träningsvan eller nybörjare.

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:

En annan fördel med kettlebells är att du kan träna nästan vart som helst. Du kan ha dem hemma, ta med dem ut i trädgården för utomhusträning, men de kan även vara smidiga att ta med på resa (om du inte har en allt för tung vill säga).

Kettlebells finns i många olika vikter vilket gör att du kan välja den som är bäst för dig och din träning. Är du mindre träningsvan kan du börja med en något lättare vikt för att sedan succesivt öka. Det kan också vara bra att köpa olika vikter på kettlebells, du kan till exempel köpa en kettlebell 8kg och en kettlebell 12kg som du kan varva med för olika typer av träningspass. Ofta använder man en medeltung kettlebell till bålövningar, och en tyngre till benövningar.

Som tidigare nämnt är detta ett mångsidigt träningsredskap som kan användas vid många olika övningar. Du kan använda kettlebells för att utföra explosiva övningar såsom svingar, ryck eller frivändningar. Eftersom denna typ av träning aktiverar flera muskelgrupper i kroppen samtidigt som du får upp flåset är träningsformen uppskattad av både styrketränare och konditionstränare.

Andra träningsformer du kan utföra med kettelbells är dragövningar som till exempel rodd, men även pressövningar som till exempel axelpress och bröstpress.

  • De kan användes av både nybörjare och erfarna.
  • De kan användas vid en mängd olika övningar för i stort sett hela kroppen.
  • De är enkla att ha att göra med – går att förflytta på ett enkelt sätt.
  • De finns i många olika vikter – så du kan hitta den som passar just dig.
  • De har en mjukare undersida i gummi vilket skyddar golvet vid användning.

I vårt sortiment hittar du kettlebells i många olika viktklasser, allt ifrån det minsta: kettlebell 4kg till det tyngsta: kettlebell 24 kg.