Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Dunjackor - Dam

Kvalitativa dunjackor är ofta tillverkade med noggrannhet och precision. Våra dunjackor har lång livslängd och hög hållbarhet. När det kommer till att hålla sig varm och bekväm under kyliga temperaturer är en riktigt bra dunjacka från Decathlon - garanterat - en god investering. Vi har ett brett sortiment av dunjackor för damer (och för hela familjen).

Dölj filter
Visa filter
·
40 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 749 kr
  FORCLAZ

  Dunjacka - MT100 -5 °C - dam

  (52)
 2. 549 kr
  Pris 399 kr
  -27%
  INESIS

  Täckväst golf – MW500 – dam brun

 3. 549 kr
  Pris 399 kr
  -27%
  INESIS

  Täckväst golf – MW500 – dam beige

 4. Pris 749 kr
  FORCLAZ

  Dunväst - MT100 - dam

  (18)
 5. Pris 749 kr
  FORCLAZ

  Dunjacka - MT100 -5 °C - dam

  (52)

Det finns en anledning till att dunjackor har blivit synonyma med både värme och komfort, och det är heller ingen slump att dunjackor är en favorit bland utomhusentusiaster och modeälskare världen över. Men vad är det som gör materialet dun till det ultimata isoleringsmaterialet?

Dun har en unik förmåga att isolera mot kyla, och det beror på alla små luftfickor som bildas mellan dunets fjädrar. Dessa små luftfickor fungerar som en naturlig barriär mot kyla genom att hålla kroppsvärmen kvar och samtidigt förhindra att kall luft tränger in. Detta gör dunjackor till ett utmärkt val för extrema klimat och låga temperaturer.

En av de mest uppskattade egenskaperna hos dunjackor är deras lätta vikt och kompakta natur. Dun är ett mycket lätt material, vilket gör att en dunjacka sällan känns tung att bära. En annan fördel är att dunjackor kan tryckas ihop till en liten storlek, vilket gör dem perfekta för resor och utomhusaktiviteter. Givetvis behåller dunjackan sin form även om du skulle behöva vika ihop den. De tar minimal plats i din packning men ger maximal värme när du behöver den som mest. Vi på Decathlon erbjuder dunjackor för dam med lite tunnare design, men vi har givetvis modeller som är något tjockare - perfekt om du är ute efter en dunjacka som pallar riktigt låga grader.

Vi på Decathlon erbjuder dunjackor för dam - via varumärkena Forclaz, Simond, Wedze, Tuxer, Inesis och Quechua. Alla våra dunjackor har en god andningsförmåga och ventilerar fukt ut från kroppen (samtidigt som värmen stannar!). En dunjacka från Decathlon håller dig varm utan att riskera överhettning eller att bli fuktig av svett. Är du ute efter en svart dunjacka, en lång dunjacka eller har du andra specifika önskemål? Kolla in vårt sortiment av dunjackor för dam - och det gäller såklart även om du bara allmänt letar efter en bra vinterjacka i dun.