Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck vårt sortiment av termiska underställ för skidåkning som håller dig varm och effektivt transporterar bort svett när du åker skidor eller åker snowboard.

Dölj filter
Visa filter
·
101 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 49 kr
    WEDZE

    Underställsbyxa BL 500 Junior svart

    (150)

Huvudfunktionen för ett termiskt underställ är att hålla kvar kroppsvärmen utan att det känns som om du befinner dig i en bastu, särskilt när du utför intensiva sportaktiviteter. Tygmaterialet i det termiska understället måste därför vara andningsbart, dvs. att överskottsvärme, och i synnerhet svett, snabbt förs bort.

Om du åker till bergen och ska utöva vintersporter som skidåkning, pulkaåkning eller vandring är det viktigt att vara väl insvept. Det betyder att du ska känna dig varm när det är kallt och att du ska känna dig bra när det är varmt. Nätet i termiska underställ ska hålla kvar kroppsvärmen, men ska släppa igenom svett. På så sätt blir varken kroppen eller kläderna blöta, så att du inte fryser. Det är när svetten genomsyrar tyget och fuktigheten svalnar som du börjar känna dig kall. Tekniken bakom det termiska baslagret har utvecklats mycket under de senaste decennierna. Överdelarna kan ha crewnecks eller turtlenecks och kan ha en mer eller mindre lös passform.

Byxor är också termiska baslager som skyddar hela benet. De har samma isolerande och andningsbara egenskaper. I det här fallet måste tyget ha stretchegenskaper så att sportaren kan röra sig fritt under alla sina aktiviteter. Baslagren är dock bara ett av flera klädesplagg som behövs för att skydda kroppen. Skidtröjorna och jackorna, som kompletterar din outfit, får inte förbises. Var och en av dem spelar en viktig roll för att skydda dig mot kylan. Tröjan ger isolering medan skidjackan är vind- och vattentät. Vi erbjuder ett brett utbud av underställ för herrar, underställ för damer och underställ för barn.