Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Gör dig redo för stallet med Decathlons sortiment av ridkläder. Ventilerande ridtröjor eller tävlingströjor, jodhpurs eller ridhandskar, hos oss hittar du garanterat rätt ridkläder oavsett nivån du rider på. Beställ online idag och få dina varor levererade till ditt närmsta postombud eller med fri frakt till din Decathlon butik.

Dölj filter
Visa filter
·
109 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 179 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa 100 junior svart

  (84)
 2. Pris 349 kr
  FOUGANZA

  Täckväst - 100 - Herr Svart

  (28)
 3. Pris 249 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa - 100 - Dam svart

  (85)
 4. Pris 279 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa 100 herr svart

  (27)
 5. Pris 349 kr
  FOUGANZA

  Ridbyxa för tävling - 100 - dam vit

  (11)
 6. 649 kr
  Pris 349 kr
  -46%
  FOUGANZA

  Ridjacka varm för - 500 - junior marinblå

 7. 649 kr
  Pris 349 kr
  -46%
  FOUGANZA

  Ridbyxa helskoning - 580 - Junior ljusbrun

I stallet, ridhuset eller i paddocken, utrusta dig med vår fantastiska kollektion för ryttare. Du kommer att känna dig superbekväm så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt. Ridkläder måste vara tillräckligt tåliga för att klara arbetet med gårdsarbete, ridning och uteritter. Om du har ett tillfälle att klä upp dig för så har vi ett stort utbud av tävlingsridkläder för dressyr eller hoppning. Oavsett om du letar efter ridbyxor, ridjackor, ridvästar, polotröjor eller fleecetröjor, har vi garanterat det du behöver.

När det gäller ridsportmode är vår kollektion med kläder och ridskor både stilren och praktisk. Här hittar du ridkläder för dam, herr och barn i flera storlekar, färger och stilar så att du kan hitta den perfekta ridoutfiten - oavsett nivå. Och vårt sortiment av skor omfattar allt från ridstövlar till jodhpurs med shortchaps så att du kan hitta den bästa stilen för dig.

Decathlon specialiserar sig på kläder av hög kvalitet till överkomliga priser. Oavsett din budget kan du hitta de perfekta ridkläderna hos oss. Beställ online idag och få dina varor levererade till ditt närmsta postombud eller med fri frakt till din Decathlon butik. Vill du få dig en ordentlig titt? Titta igenom vårt sortiment i din lokala Decathlon-butik.

Ponnyryttare behöver också lämpliga ridkläder och utrustning. Som tur var har vi ett fantastiskt sortiment för barn som är särskilt utformat för deras storlekar och behov. Men för att hålla dina småttingar säkra är det viktigt med en korrekt passande säkerhetsväst. En ridhjälm och en säkerhetsväst är viktiga dämpare om de ramlar, så att de kan ta sig upp på sadeln igen!