Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ett liggunderlag är skönt och praktiskt att ha när du campar - särskilt när du sover på ojämnt underlag. Upptäck Decathlons vikbara och uppblåsbara liggunderlag som är enkla att transportera! För dig som har ett större tält och vill ha en lite lyxigare säng, rekommenderar vi våra självuppblåsbara madrasser !

Dölj filter
Visa filter
·
19 produkter
Sortera genom:
  1. 1 399 kr
    Pris 1 199 kr
    -14%
    SEA TO SUMMIT

    Luftmadrass för vandring ULTRALIGHT INSULATED 183x55 cm 1 person

Minns du de där campingresorna när du var tvungen att sova på hård, fuktig och kall mark? Aldrig igen! Om du vill garantera en god natts sömn nästa gång du campar behöver du ett liggunderlag. Ett liggunderlag gör att marken känns jämnare och mjukare. Dessutom håller du värmen lättare då liggunderlaget isolerar från den kalla marken.

Vi har ett stort urval av luftmadrasser och liggunderlag från toppmärken som QUECHUA och FORCLAZ. Vi har bland annat dubbla liggunderlag för två personer, uppblåsande madrasser för högre komfort och kompakta och lätta underlag som tar väldigt lite plats. Du hittar bekväma lösningar för alla situationer, oavsett om du ska ge dig av på ditt första campingäventyr eller om du spenderar många nätter under stjärnorna. Med ett liggunderlag från oss behöver du aldrig sova obekvämt igen!

Sovsäcken är absolut viktigast för din sömn under campingen, så se till att din håller måttet. Decathlon har ett stort utbud av högkvalitativa sovsäckar för både vuxna och barn. Välj mellan lätta sommarsovsäckar, varmare sovsäckar för vår och höst eller rejäla sovsäckar för riktigt kalla temperaturer. Med rätt sovsäck och ett bra liggunderlag kommer du att sova som en stock. Om du vill vara säker på att få en god natts sömn under stjärnorna nästa gång bör du ta med dig en bra campingkudde.

Uppblåsbara madrasser och liggunderlag är otroligt sköna att sova på – det känns nästan som att vara tillbaka i sin säng. Om du har investerat i en uppblåsbar madrass kan en pump vara bra att ha till hands, så att du snabbt och lätt kan blåsa upp madrassen. På Decathlon finns både handpumpar och fotpumpar, och vill du göra det riktigt enkelt kan du skaffa en eldriven pump. Dessutom kan pumpen användas till ditt uppblåsbara tält, dina uppblåsbara campingmöbler och barnens pool.