Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Tältet är en av de viktigaste delarna av campingutrustningen, men campingmöblerna hjälper dig att göra tältet till ett hem under hela vistelsen. Vare sig du är ute på en övernattning och bara vill ha någonstans att sitta med din kopp te på kvällen, eller om du vill inreda ett komplett familjetält med alla förvaringslösningar du kan behöva, hittar du massor av alternativ på vår avdelning för campingmöbler.

Dölj filter
Visa filter
·
73 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 49 kr
  FORCLAZ

  sittdyna i skum MT500

  (47)
 2. 1 299 kr
  Pris 599 kr
  -53%
  QUECHUA

  Trevligt sexkantigt campingbord – sex personer – Tepee

  (7)
 3. Pris 179 kr
  QUECHUA

  FÄLLBAR CAMPINGSTOL

Alla våra Quechua-campingmöbler

För att hjälpa dig att anpassa dig till alla våra tältstorlekar kan du hitta ett brett utbud av hopfällbara campingbord, hopfällbara lägerstolar, campingfiltar och andra förvaringsenheter. Dessa produkter är avsedda att göra ditt liv enklare i campinglägret genom att låta dig lägga till en viss komfort när du lagar mat och speciellt när du äter.

Quechua campingbord och förvaringsenheter

Hitta våra hopfällbara campingbord och förvaringsenheter för att göra matlagning och ätande i ditt läger så mycket enklare. Två bordshöjder finns tillgängliga beroende på dina behov: höga och låga bord.

Quechua campingstolar

Ta en titt på våra lägerstolar: från pallar till fåtöljer samt vanliga stolar, även tillgängliga i hög eller låg höjd, hittar du oundvikligen den campingsits som passar dig bäst.

Perfekt för picknick

Till din utomhuspicknick säljer vi filtar. Du kan använda dem som dukar eller för att isolera dig själv och din måltid från marken.