Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0

Välkommen till Decathlons tältbutik! Tält är din biljett till en snabb helg eller vecka tillsammans med familj och vänner för att koppla av eller njuta av allt som friluftslivet har att erbjuda. Våra experter på Quechua har skapat ett sortiment av campingtält som passar alla campare. Vare sig du letar efter familjetält, uppblåsbara tält för lyx eller ett festivaltält för att vila huvudet efter ditt favoritband.

Dölj filter
Visa filter
·
39 produkter
Sortera genom:

Hos Decathlon kan du hitta ett urval av stora campingtält för 4 till 8 personer, vilket gör att du kan hitta den modell som passar dig bäst. Varje tält består av en vardagsrumsdel samt ett eller flera sovrum. Vardagsrumsytan är det utrymme som oftast är placerat i mitten av tältet. Beroende på din tältmodell kan du antingen sitta i det eller stå upp i det. För att förstora detta utrymme kan du hitta ett utbud av allrum och presenningar. Sovrummen är placerade bakom eller på vardera sidan av den centrala vardagsrumsdelen. Beroende på din tältmodell kan rummen vara mer eller mindre breda och behöver därför sovtillbehör (madrass, sovsäck etc.) av olika storlekar.

Våra stora campingtält är så hållbara, så lätta och kompakta som möjligt och är designade för att kunna passa in i en bils baklucka utöver all din andra campingutrustning.

Stora campingtält med tältpinnar

Klassiska tält med tältpinnar, kallade Arpenaz i Quechua, låter dig åka på semester till en låg kostnad för 4 personer med en vardagsrumsdel och ett sovrum. Monteringssystemet har utformats så att två personer kan slå upp sitt tält. Alla våra stora tält är utrustade med ett innertält som skyddar dig från kondens, en golvväv som skyddar dig från vätan i marken och fönster som låter luften cirkulera inuti. Litet tips: för att tältet ska hållas på plats bättre, dra inte för hårt i linorna när du fäster ditt tält i marken med tältpinnarna.

Stora uppblåsbara campingtält

Uppblåsbara tält kommer från en ny teknik baserad på en allt-i-ett uppblåsbar struktur. De uppblåsbara bågarna som utgör denna struktur är extremt motståndskraftiga. Tack vare den luftbaserade strukturen har dessa tält kunnat göras mycket rymligare än 2 Seconds-tälten och vanliga tält med tältpinnar, men de är lika motståndskraftiga mot vind och regn. Alla våra stora tält är utrustade med ett innertält som skyddar dig från kondens, en golvväv som skyddar dig från vätan i marken och fönster som låter luften cirkulera inuti.

Fresh & Black-teknik från Quechua

Vi skapade Fresh & Black-teknologin som består av två huvudtyger i fyra olika lager: "Fresh"-tyget och det svarta tyget. "Fresh"-tyget reflekterar bort solens strålar och ger en lägre innertemperatur och bättre luftkvalitet i jämförelse med ett standardtält. Det svarta tyget dämpar och filtrerar sedan ytterligare ljuset och garanterar 99% mörker inuti. Vi vet hur viktigt sömn är, speciellt när man campar eller vandrar. Vår Fresh & Black-teknik gör att du kan få en god natts sömn i ditt tält.