Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Våra experter på QUECHUA har skapat ett brett sortiment av campingtält för 2-8 personer som passar alla campare. Vare sig du letar efter ett litet festivaltält eller ett större familjetält, ett uppblåsbart tält eller ett pop-up tält för enkel montering, har vi garanterat tältet för dig.

Dölj filter
Visa filter
·
34 produkter
Sortera genom:
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
 • TURKOS
 • BEIGE
 • VIT
 • BLÅ
 • GRÖN
 • BRUN
 • LILA
 1. 5 499 kr
  Pris 4 899 kr
  -10%
  QUECHUA

  Tält camping uppblåsbart Air Seconds 4.2 F&B 4-manna 2 sovrum

  (88)
 2. 3 999 kr
  Pris 3 599 kr
  -10%
  QUECHUA

  Campingtält med bågar Arpenaz 5.2 F&B - 5-manna 2 sovrum

  (32)
 3. Pris 499 kr
  QUECHUA

  Campingtält – MH100 – 2 Personer

  (657)
 4. Pris 1 099 kr
  QUECHUA

  Campingtält 2 SECONDS 3 personer

  (1)
 5. Pris 1 299 kr
  QUECHUA

  Campingtält - 2 SECONDS - 2 personer

  (4)

Decathlon erbjuder ett stort utbud av större campingtält för 4 till 8 personer. Upptäck våra familjetält med vardagsrumsdel, extra förvaring och separata sovrum! Vardagsrumsytan är oftast det utrymmet placerat i mitten av tältet som du kan använda för förvaring eller sällskapsrum! Det är lätt att bygga ut detta utrymme med ett allrum eller tarp. Sovrummen är placerade bakom eller på vardera sidan av den centrala vardagsrumsdelen. Tänk på att anpassa din sovutrustning efter storleken på sovrummen!

Alla våra campingtält är designade för att vara så slitstarka, lätta och kompakta som möjligt - och självklart får de plats i bilens baklucka tillsammans med din övriga campingutrustning.

Våra klassiska tält med tältpinnar kallas Arpenaz och passar den traditionella camparen som är ute efter ett prisvärt tält. De finns med vardagsrumsdel och sovrum. Alla våra stora tält är utrustade med ett innertält, golvväv och fönster som skyddar mot kondens, blöt mark och gör det lätt att vädra.

Uppblåsbara tält kommer från en ny teknik baserad på en allt-i-ett uppblåsbar struktur. De uppblåsbara bågarna gör tälten rymligare än pop-up-tälten och klassiska tält med tältpinnar, men de är lika motståndskraftiga mot vind och regn.

QUECHUA har utvecklat Fresh & Black-tekniken som garanterar ett mörkt och svalt tält. Perfekt för dig som campar i sommarvärmen och som vill sova lite längre på morgonen. Tältet är byggt i 4 lager av 2 slags tyger. Först ett ljust yttertyg som reflekterar bort solens strålar och ger en lägre innertemperatur och bättre luftkvalitet i jämförelse med ett standardtält, sedan ett mörkläggande innertyg. Vi vet hur viktig sömnen är, speciellt när du campar eller vandrar. Vår Fresh & Black-teknik gör att du kan få en god natts sömn i ditt tält! Upptäck hela vårt sortiment av tält här.