Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck Decathlons utbud av golfbagar för alla olika golfare! Oavsett om du vill fullända din putting eller utveckla drivern, se till att du är utrustad med rätt golfbag. Det är viktigt att du är bekväm när du bär omkring på din utrustning på golfbanan!

Dölj filter
Visa filter
·
20 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • SVART
  • BLÅ
  • KAKI
  • VIT
  • GRÅ
  • RÖD

Golfbana eller driving range, njut av din sport med vårt sortiment av golfbagar! Decathlon har golfbagar för både vuxna och barn så att hela familjen kan spela tillsammans! De är en essentiell del av din golfutrustning och kommer snabbt underlätta golfrundan! Decathlon har ett brett utbud av golfbagar som passar olika behov och nivåer, oavsett om du är en erfaren golfspelare eller tycker det är kul med en golfrunda i solen då och då. Vi är säkra på att vi har rätt golfbag för dig.

INESIS, Decathlons specialiserade golfmärke, har designat en kollektion golfbagar som möter olika golfares krav. Hitta weekendväskor, som är kompakta och lätta att bära, perfekta för att resa med flera klubbor. Resefodral är inte gjorda för att användas med en vagn och har ett begränsat antal förvaringsutrymmen. Det finns också mångsidiga golfbagar, som kan bäras, placeras på marken tack vare sina integrerade stativ eller till och med placeras på en vagn. Slutligen, vagnbagar, som är rymligare och har gott om förvaring. De är utformade för att användas med en vagn för att undvika att bära väskan.

Upptäck gärna hela Decathlons utbud av golfbagar och golfvagnar, golfklubbor och golfbollar!