Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Säkra din sving med rätt golfklubba! Upptäck Decathlons breda utbud av golfklubbor för olika nivåer: putters, golfset, märkesklubbor, hybrider, golfklubbor för vänsterhänta, för barn och mer. Vi har garanterat rätt golfklubba för dig!

Dölj filter
Visa filter
·
106 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 2 299 kr
  TITLEIST

  Wedge regular högerfattning – SM10

 2. Pris 4 699 kr
  TAYLORMADE

  Driver stiff högerfattning – SIM2 MAX

 3. Pris 4 699 kr
  TAYLORMADE

  Driver lady högerfattning – SIM2 MAX

 4. Pris 279 kr
  TITLEIST

  Golfhandduk marinblå

Hos oss hittar du högkvalitativ golfutrustning designad och testad av experterna och golfarna på INESIS, Decathlons specialiserade varumärke för golf. Upptäck golfklubbor för vuxna och barn, nybörjare och erfarna golfare, i alla prisklasser.

Utveckla ditt spel med rätt golfklubba! Från banans start till green har varje klubba sin funktion, och det är viktigt att du väljer golfklubbor utifrån din erfarenhet, ambition och träningsfrekvens. För att komma igång är det bra att börja med ett golfset. Ett golfset innehåller ofta en järnklubba, driver, putter, hybridklubba och wedge - allt du behöver för ett varierat spel. När du är lite mer erfaren och din sving är mer självsäker, är det nödvändigt att komplettera med mer exakta järn och en driver. Ju mer din nivå utvecklas, desto mer kommer din teknik och dina spelstrategier att förfinas och du kommer vilja ha golfklubbor som erbjuder bättre precision och kraft.

Decathlons mål är att göra sport möjligt för alla - därför erbjuder INESIS ett brett utbud av golfklubbor i olika prisklasser. Hos oss hittar du golfklubbor från stora märken som Taylormade, Golfpride, Wilson, Callaway och fler - samt golfklubbor designade av experterna på INESIS, Decathlons egna golfmärke. Upptäck hybridklubbor, drivers, putters, wedgar, fairwaywoods, järnset, golfset och tillbehör som golfgrepp.

Upptäck vårt utbud av golfbollar och golfkläder på Decathlon.