Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck Decathlons utbud av golfbollar från välkända märken som INESIS, Callaway och Taylormade! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare, spelar regelbundet eller mer sällan, har vi garanterat rätt golfbollar för dig!

Dölj filter
Visa filter
·
21 produkter
Sortera genom:

Om du är ny på golf, har du säkert tappat ett antal golfbollar och är redo att skaffa nya för att fortsätta upptäcka denna roliga sport. När du spelar på en driving range kommer du sannolikt att förlora många golfbollar under träningen - därför säljs golfbollar i flerpack. Välj golfbollar av kvalitet till ett bra pris för att maxa dina träningspass och utvecklas som golfare.

Om du vill minimera risken att tappa bort golfbollar borde du välja färgade golfbollar. Golfbollens färg gör det lättare att hitta och samla ihop dina golfbollar efter träningen och att urskilja dem från andra spelares bollar. När du väljer golfbollar bör du tänka på din träningsfrekvens. Om du bara spelar ibland eller är nybörjare rekommenderar vi lite billigare golfbollar. Om du är en erfaren golfspelare, borde du satsa på golfbollar av hög kvalitet, som har 4-5 lager och tål fler och hårdare slag.

På Decathlon erbjuder vi paket som består av 6, 12, 24 eller 48 golfbollar. För nybörjare rekommenderar vi att du väljer ett litet paket med golfbollar för att bekanta dig med din klubba och uppnå ett hole in one, det vill säga att få in bollen i hålet på första försöket. Om du har spelat golf i många år, kommer du att vara särskilt intresserad av våra INESIS golfbollar som är mycket solida och av utmärkt kvalitet.

Upptäck vårt utbud av golfklubbor och golfkläder på Decathlon.