Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Våra crosstrainers är designade så att de tränar hela kroppen - med den extra bonusen att man inte behöver lämna hemmet! Rör dina armar i takt med dina ben för att stärka din bål i en serie av rörelser som sätter väldigt lite press på din rygg och på dina leder med vår handplockade design. Vi har även crosstrainers som jobbar med din smartphone och sparar dina framgångar i din träning och väljer det träningsprogrgammet som passar dig bäst.

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter kön
Efter färg
  • SVART

HUR VÄLJER MAN CROSSTRAINER?

Att träna med crosstrainer är ett sätt att träna kroppen och gå ner i vikt, utan att behöva uppleva stötar mot kroppen.

Här kommer ett par tips så att du kan välja den rätta.

Valet av crosstrainer beror helt på vilka mål du har med din träning. Beroende på om du vill komma i/behålla din form, gå ner i vikt eller om du vill höja din prestanda så finns det fem kriterier som du måste överväga: hur ofta du kommer att använda den, hur du vill trampa på pedalerna, coaching, komfort och användning.

ANVÄNDNING

Om du verkligen vill komma i form och utmana dig själv att uppnå ett nytt mål så kommer du förmodligen använda din crosstrainer oftare, men om du vill bara behålla din form eller ha den hemma utifall du inte hinner gå till gymmet någon dag i veckan så kommer maskinen inte att användas så ofta.

OM DU ANVÄNDER DEN IBLAND

Om du vill komma tillbaka till din gamla form bör du välja en crosstrainer med manuella inställningar och simpla program med basal information. De här modellerna är enkla att använda och perfekta för sporadisk användning.

OM DU TRÄNAR REGELBUNDET

Gå ner i vikt eller få en mer tonad kropp, då rekommenderar vi en modell med olika program som håller dig motiverad. Variationen gör att du kan träna på olika sätt vilket gör att träningspassen inte blir så monotona. De här modellerna är bra för regelbunden träning.

FÖR INTENSIV TRÄNING

Om du vill utveckla din uthållighet och din prestation så bör du välja en modell med flera funktioner. Dessa modeller är designade för intensiv användning och erbjuder ett större antal extra inställningar och funktioner som hjälper din träning, så som att de kan visa din puls, förbränning av kalorier och hur länge du har tränat mm.

SMIDIG TRAMPNING

Smidig trampning innebär lena rörelser utan hack. Svänghjulets vikt är en stor faktor i den här handlingen, och vi föreslår att du väljer en modell som vars svänghjul väger minst 3 kg för att öka komforten för alla leder.

Ju tyngre vikt, desto skönare blir träningens flöde, speciellt om du tränar regelbundet. Du borde prova flera modeller för att se vilken nivå av komfort som passar dig bäst.

COACHING

Olika crosstrainers erbjuder olika funktioner. De enklaste displayerna kommer att ge dig basal information, så som hastighet, distans, tid, genomsnittlig mängd förbrända kalorier osv. Displayer som erbjuder fler funktioner (för viktminskning, förbättring av prestanda osv.) brukar inkludera pulsmätare, sparar informationen om din träning och kan programmeras för att skapa en mer varierad träning. Kom ihåg att om du vill ha en mer precis pulsmätare så bör du ha en pulsrem.

JUSTERINGSMÖJLIGHETER

Vissa crosstrainers har justerbara styrarmar och pedaler. De är viktiga att testa ifall din kropp inte skulle passa maskinens förinställningar.

HANTERING

För att kunna hantera din crosstrainer bättre så är det viktigt att den har fastmonterade hjul och att den är enkel att förvara. Fråga gärna någon av våra säljare om hur enkelt det är att plocka isär eller flytta på maskinen för att se om den kommer att passa in i ditt hem.

Vi har också ett stort utbud av löpband, motrionscyklar, roddmaskiner och steppmaskiner om du vill se över andra stationära träningsformer.