Cykelkläder och cykelskor

310 Produkter Produkter

sortera efter

Produkten lades till
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

Cykelkläder från topp till tå

Cykelkläder ska göra så att du känner dig bekväm och det ska skydda dig om olyckan är framme. Oavsett om det är sommar eller vinter, kallt eller varmt, regnigt eller blåsigt så gör den rätta utrustningen att du inte behöver oroa dig för det svenska vädret. Och det är exakt det som våra cykelkläder handlar om! 

Att göra dig oberoende från alla väderförhållanden så att du kan hoppa upp på din cykel när du känner för det och inte under de få dagarna då det är bra väder i Sverige. Väder är bara en del av de aspekter som vi tittar på när vi tillverkar cykelkäder på Decathlon. Din säkerhet är viktig för oss och därför har vi massor av reflexiva kläder.

Personer som cyklar mycket i mörkret behöver kläder och utrustning ökar synligheten i trafiken. Det är just därför vi har reflexiva kläder som har en snygg design och som är gjort för att ha hög rörlighet på cykeln.

Det viktigaste plagget av cykelkläderna: cykelbyxor

Cykelbyxor är det viktigaste plagget när du cyklar mycket i och med att det är det plagget som har direkt kontakt med själva cykeln: cykelsadeln. Vadderingen i cykelbyxorna kan göra en stor skillnad beroende på hur mycket du kommer att använda byxorna och hur mycket du cyklar. En annan central fråga är  om man ska ha hängslen i sina cykelbyxor. Många cykelentusiaster säger att det är viktigt för konforten men vi rekommenderar att du provar dig fram. 

Våra kläder är gjorda av cyklister för cyklister och våra kunder kommer tillbaka till oss för att de vet att vi har fokus på funktionalitet och komfort när vi tillverkar våra cykelbyxor och kläder.

Cykelkläder som andas och skyddar

Funktionella cykelkläder måste vara isolerande för vädret men samtidigt andas för att inte bli obekväma om du börjar svettas, speciellt på långa åkturer. UV skydd är också viktigt att ha på sina kläder för att skydda din hud om du cyklar i solen i många timmar. Vi har dessutom cykelkläder för de kalla vintermånaderna som är fyllda med regn och kyla. För att få en komplett outfit som skyddar och isolerar dig så bör du titta på våra byxor, tröjor, strumpor och cykelskor.  

Skydda huvudet med hjälm

Cykelhjälmar är den billigaste livsförsäkringen du kan köpa! Vi rekommenderar att du alltid har på dig en cykelhjälm, oavsett hur långt du ska åka. Hos oss kan du hitta cykelhjälmar för alla sorters terränger och körstilar. Det rätta skyddet för ditt huvud är bara ett klick härifrån! För oss är säkerheten viktig och det är därför vi värdesätter den höga kvalitén vi har i våra cykelhjälmar. Du kommer att märka att säkerhetsutrustning för cyklar behöver inte vara dyrt!

Design till ett bra pris

Ända sen 1976 har Decathlon jobbat för att ta fram billiga och effektiva produkter till cyklister. Genom årtionden av hårt arbete har vi byggt upp ett varumärke som är betrott av tusentals cyklister världen över. Vi vill att alla ska kunna njuta av att kunna cykla och därför ligger vi alltid i framkant när det gäller att utveckla bra cykelkläder och cykelutrustning till ett så bra pris som möjligt.