Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
0 produkter
Sortera genom:

404

Är du vilse?

Hitta hem

Vi har ett brett utbud av cykelskor i både dam- och herrmodell. De är hållbara och lätta och ger dig ett bra grepp mot pedalerna samtidigt som de är säkra och bekväma. De har hårda sulor, sitter åt över foten och passar dessutom utmärkt med våra cykeltights och cykelbyxor. Våra cykelskor ger både bra fart och bra rörlighet vid landsvägscyklingen!

Letar du efter cykelskor i herrmodell kan vi erbjuda många olika varianter i olika färger och storlekar och för alla typer av cykling. Vårt utbud för damer är lika stort och här hittar du även skor i mindre storlekar. Även damskorna finns i flera färger, modeller och former beroende på vilken typ av cykling du tränar.

Det finns inget värre än att cykla med blöta fötter. Vattentäta skoöverdrag är ett perfekt tillbehör om du vet att det kommer att regna på cykelrundan eller om det stänker från hjulen. När du letar efter skoöverdrag för vinterbruk bör du tänka på om de ska vara vindskyddande, vattentäta och/eller isolerande, beroende på hur och när du kommer att cykla. Det finns även särskilda skoöverdag för mountainbike. De är designade för att fungera med klickpedaler och andra funktioner.

Glöm inte att hålla tårna varma med ett par sköna cykelstrumpor. Om du tränar på vintern och det är riktigt kallt kan det vara bra att ha ett cykel underklader som du kompletterar med armvarmare och tubhalsdukar.