Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
19 produkter
Sortera genom:

Vi har många olika typer av glasögon för cykling. Vissa av våra glasögon är fotokromatiska, vilket betyder att de anpassar sig efter ljuset medan du cyklar. Det finns även cykelglasögon med utbytbara glas – transparenta glas som främst skyddar mot regn, lera och stänk, och solglasögon om det blir fint väder. Då slipper du ta med dig mer än ett par glasögon.

Om du är äventyrlig av dig och vet att du kommer att bli smutsig så kan särskilda glasögon för mountainbike vara ett bra val. De håller ögonen skyddade och sitter på plats så att du kan fokusera på träningen och ge allt! Vi har glasögon i både herr- och dammodell, men de flesta är unisex. Glasögon skyddar ögonen, men om du vill skydda resten av kroppen från stänk och smuts har vi fler produkter, bland annat cykelhandskar och särskilda cykelkläder.

När du är ute och cyklar kan det vara klurigt att inte få solen i ögonen. Till skillnad från en bil finns det inga skärmar som blockerar det starka ljuset.Våra solglasögon för cykling blockerar solens UV-ljus utan att störa din sikt. Solglasögonen för mountainbike har en särskild rem för att sitta kvar hur mycket det än skumpar när du cyklar i svår terräng.

Glöm inte att komplettera med andra produkter! Om du är orolig för att solstrålarna och värmen ska nå huvudet genom cykelhjälmens hål kan en cykelkeps vara en god idé.