Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Är det dags att ge sig ut i backen? JA! Funderar du på vilka skidor och utrustning som är rätt för dig? Då har du kommit rätt! Ta en titt på våra skidpaket som består av skidor med bindningar. Om du älskar alpin skidåkning och/eller freeride har vi massor av speciellt utvalda skidor för att utrusta dig i vinter. Scrolla ner för att lära dig mer om hur du väljer rätt skidor.

Intresserad av långfärdsåkning? Kolla in vårt sortiment av längdskidor!

Dölj filter
Visa filter
·
44 produkter
Sortera genom:

Om du älskar snö och särskilt skidåkning vill du förmodligen skaffa dig en egen skidutrustning! Oavsett om du gör ditt första köp eller förnyar dina gamla skidor har vi ett urval av de största skidmärkena på marknaden för dig: Rossignol skidor, Salomon skidor och Wedze skidor. Du hittar skidor för alla nivåer och alla budgetar.

Att köpa skidutrustning kan ibland vara komplicerat. Den första frågan du måste ställa dig är: Vad ska jag använda den till? Vilken typ av skidor du överväger beror på om du åker skidor på pisten, på puder eller i en snöpark. Så beroende på vad du vill göra väljer du antingen en alpinskidor, en freeride skidor eller en freestyle skidor.

Sedan kommer valet av modell, som beror på din kompetens och skidans tekniska egenskaper.

Slutligen väljer du skidornas storlek utifrån din längd och vikt.

Wedze, Decathlons specialiserade märke inom skidutrustning, erbjuder 2 års garanti på sina skidor. Glöm inte att ta hand om dina skidor så glider de bättre och håller längre. Hos Decathlon hittar du allt du behöver för att valla, rengöra och reparera dina skidor. Om du behöver hjälp erbjuder vi även underhåll och reparation av din skidutrustning i våra Decathlon-butiker!