Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

För dem som älskar carving, snäva svängar och välpreparerade backar har vi valt ut ett utbud av alpina skidor för alla nivåer, från nybörjare till avancerade skidåkare.

Dölj filter
Visa filter
·
25 produkter
Sortera genom:
  1. 4 899 kr
    Pris 4 399 kr
    -10%
    HEAD

    ALPINSKIDA MED BINDNINGAR - HEAD REAL JOY DAM

  2. 5 999 kr
    Pris 5 499 kr
    -8%
    ATOMIC

    ALPINSKIDA MED BINDNING - ATOMIC MAVERICK 86 C

  3. Pris 3 499 kr
    WEDZE

    SKIDA FREESTYLE - CLIP 85

    (1)
  4. Pris 1 199 kr
    WEDZE

    Skidor Firstturn junior

  5. 4 999 kr
    Pris 4 799 kr
    -4%
    WEDZE

    Turskidpaket XLD 500 RT + bindningar + hudar

Om du vill dra full nytta av de preparerade backarna i vinter är det viktigt att du utrustar dig med utrustning för alpin skidåkning. Till att börja med måste du välja ett par alpina skidor som är anpassade till din nivå och din kroppsform.

Flera faktorer måste beaktas när du väljer alpina skidor. Den första är din nivå: nybörjare kommer till exempel att välja ett par skidor som är lätta, stabila, lätthanterliga, toleranta och som förlåter det oundvikliga kantfelet. Könet påverkar också ditt val av skidor: Vi erbjuder skidor för dam som har en förhöjd häl och lägre vikt. Slutligen tar skidans styvhet hänsyn till skidåkarens vikt.

Beroende på din profil erbjuder Decathlon dig ett komplett utbud av alpina skidor för damer, herrar och barn. Om du letar efter ett enkelt alternativ är det bara att ta en av våra förpackningar som ger dig ett par alpina skidor med bindningar inkluderade och redan monterade på dina skidor. A great way to make your life easier!

Vi har valt ut de största märkena på marknaden för dig: Wedze skidor, Salomon skidor, Rossignol skidor och andra märken. Vad väntar du på?