Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Med en genomsnittlig promenad på 7 till 10 km mellan det första och det 18:e hålet är det viktigt att du har bekväma och slittåliga golfskor! Med eller utan dubbar/spikar, hos Decathlon hittar du garanterat golfskorna som kommer att följa dig den här säsongen!

Dölj filter
Visa filter
·
26 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 1 799 kr
  FOOTJOY

  Golfsko – PROLITE BOA – dam vit

 2. Pris 1 799 kr
  FOOTJOY

  Golfsko – PROLITE – herr vit

 3. Pris 1 399 kr
  ADIDAS

  Golfsko spiklös dam vit

Från nybörjare till expert, hitta dina nästa golfskor bland Decathlons breda utbud! Här finns golfskor för dam, herr och barn, för alla säsonger. Upptäck golfskor med dubbar eller utan, från välkända varumärken som Adidas, Footjoy och INESIS, Decathlons egna specialiserade golfmärke.

Regn, fukt eller morgondagg... Som alla utomhussporter kräver golf utrustning anpassad för dåligt väder, särskilt skor! Upptäck Decathlons utbud av vattentäta golfskor och speciell golfutrustning för regn: golfparaplyer, regnkläder, mössor, vattentäta golfbagar och mer!

På mjuk mark eller i kallt väder är spikar eller dubbar en nödvändig accessoar för stabilitet och komfort. För större mångsidighet kan du också välja skor med grepp, det vill säga med gummiknoppar, dubbar, som anpassar sig till alla typer av terräng. Slutligen, tänk på att välja skor som känns bekväma för att orka gå de 10 kilometerna till det 18:e hålet på banan.

Upptäck vårt utbud av golfklubbor, golfvagnar och golfkläder på Decathlon.