Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Uppblåsbara madrasser

Ta din utomhusupplevelse till nästa nivå genom att införa uppblåsbara sängar i din campingupplevelse. En uppblåsbar säng ger en känsla av hemtrevnad och lyx till din campingrutin och gör att ditt tält känns som ett hem långt hemifrån utan att du förlorar spänningen av att vara nära naturen.

Dölj filter
Visa filter
·
21 produkter
Sortera genom:
  1. 1 399 kr
    Pris 1 199 kr
    -14%
    SEA TO SUMMIT

    Luftmadrass för vandring ULTRALIGHT INSULATED 183x55 cm 1 person

Oavsett om det handlar om en weekend i naturen eller en längre resa är det viktigt att ha rätt sovutrustning med sig. Sovsäcken är kanske det första du tänker på men för optimal komfort är en uppblåsbar luftmadrass ett hett tips. Med en luftmadrass behöver du inte kompromissa med din sömnkvalitet och kan njuta till fullo av ditt campingäventyr. Decathlon har ett stort utbud av uppblåsbara luftmadrasser för camping, så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Luftmadrassen är enkel att transportera och blåsa upp. Den är mjuk och skön att sova på och garanterar en god natts sömn, precis som hemma! Hos Decathlon hittar du många olika modeller av luftmadrasser - för 1 eller 2 personer, självuppblåsande, tunna i skum och tjocka som blåses upp med hjälp av en pump.

Det kan vara svårt att veta vilken luftmadrass som passar dig bäst. Valet beror helt på dina behov och personliga preferenser. Har du bil och behöver inte oroa dig över transport? Eller vill du ha en luftmadrass som du kan vandra med och som tar lite plats? Då kan en kompakt luftmadrass i skum vara en bra idé. Med en självuppblåsande luftmadrass behöver du inte tänka på att ta med en pump. Har du gott om plats i tältet och vill kunna sova 2 personer tillsammans? Då rekommenderar vi en dubbel luftmadrass ! Ha en trevlig och skön camping!

Upptäck vårt urval av tältsängar och campingstolar från Decathlon.