Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Campingstolen är ett måste till campingsemestern och blir garanterat din nya favorit bland campingutrustningen. Campingstolar är perfekta för måltider ute i naturen, för att titta på solnedgången och till stranden!

Dölj filter
Visa filter
·
23 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 79 kr
  FORCLAZ

  sittdyna i skum MT500

  (38)
 2. Pris 79 kr
  QUECHUA

  MUGGHÅLLARE FÖR CAMPING

 3. Pris 89 kr
  QUECHUA

  Campingpall trebent

  (313)
 4. Pris 399 kr
  QUECHUA

  CAMPINGFÅTÖLJ STOR, FÄLLBAR - BASIC XL

  (101)
 5. Pris 199 kr
  QUECHUA

  LÅG HOPFÄLLBAR STOL MH100 Blå

  (46)
 6. Pris 149 kr
  QUECHUA

  Hopfällbar pall för camping, blå

  (394)
 7. Pris 99 kr
  QUECHUA

  Stabilitetsmatta till stolen MH500L

  (1)
 8. Pris 649 kr
  QUECHUA

  STOL COMFORT TVÅ LÄGEN FÖR CAMPING

  (1)
 9. Pris 129 kr
  QUECHUA

  Sits campingstol MH100

 10. Pris 499 kr
  QUECHUA

  Campingstol HOPFÄLLBAR OCH BEKVÄM

  (7)
 11. Pris 699 kr
  QUECHUA

  Campingstol Låg hopfällbar MH500 XL

  (13)
 12. Pris 199 kr
  QUECHUA

  HOPFÄLLBAR CAMPINGSTOL – BASIC

  (206)

När sommaren närmar sig och det är dags för semester, utflykter i naturen och camping, är det viktigt att ha rätt utrustning. Vare sig det handlar om vandring eller camping så beror valet av campingstol på olika faktorer, för att säkerställa bästa nyttan och komforten! För att campingstolen ska kunna följa med på alla dina äventyr måste den uppfylla vissa krav, först och främst på ett praktiskt plan. Den stora fördelen med Decathlons hopfällbara campingstolar är att de är lätta att transportera och enkla att förvara. Givetvis är de också väldigt bekväma att sitta i!

Alla campingstolar är i regel praktiska, däremot kan de tekniska egenskaperna och designen variera. Är du ute efter en liten och kompakt stol till vandringen eller en bekväm fåtölj till campingsemestern? Med vissa campingstolar kan du reglera ryggstödet i flera lägen och andra har armstöd för förvaringsfickor. Valet är ditt!

För att din campingstol ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att tvätta av den regelbundet. Vi rekommenderar även att du skyddar campingstolen från solen när den inte används eftersom UV-ljus sliter på tyget.

Upptäck gärna Decathlons campingbord, gaskök och matlagningstillbehör för en fulländad dag ute i naturen! Trevlig camping!