Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Skridskor för vuxna

Upptäck vårt utbud av skridskor för vuxna. Oavsett om du åker skridskor ibland eller är helt nybörjare på skridskoåkning hittar du hos oss skridskor anpassade till din nivå så att du kan utvecklas och ha kul under dina utflykter och åkturer på isen.

Dölj filter
Visa filter
·
5 produkter
Sortera genom:
  1. 599 kr
    Pris 449 kr
    -25%
    OXELO

    Skridsko i hockeystil 100 vuxen

  2. 1 399 kr
    Pris 799 kr
    -42%
    OXELO

    Skridsko snabbjustering 520 Dam

    (1)
  3. 799 kr
    Pris 599 kr
    -25%
    OXELO

    Skridsko FIT500 herr svart/röd

    (5)
  4. 549 kr
    Pris 399 kr
    -27%
    OXELO

    SKRIDSKOR HERR FIT50 svart

    (9)
  5. 649 kr
    Pris 599 kr
    -7%
    OXELO

    Skridsko 500 vit Dam

    (13)

Det finns många fördelar med att åka skridskor. Skridskoåkning tränar din uthållighet och balans samt bidrar till utvecklingen av kroppens alla muskler. Som sportaktivitet är skridskoåkning särskilt krävande och kräver disciplin, både mentalt och fysiskt. Dessutom bidrar skridskoåkning till att stärka skelettet och förebygga vissa sjukdomar, t.ex. osteoporos. Det är inte ovanligt att åka skridskor på fritiden, i den kommunala ishallen eller i utomhusrinkar.

Oavsett hur ofta du åker skridskor är det viktigt att du som vuxen har skridskor som är anpassade till din stil av skridskoåkning beroende på om du föredrar hockeyrör eller konståkningsskridskor. Därför är det viktigt att du går till butiken och provar de olika modellerna ordentligt med ett par tjocka strumpor. Detta gör det lättare för dig att välja rätt storlek för dina skridskor, men också för att kontrollera att dina anklar får bra stöd och att du känner dig bekväm. Dessutom kan ett mjukt foder att göra att du håller värmen bättre i den kalla ishallen.

Upptäck vårt urval av Skridskor från Decathlon.