Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Oavsett om du är konståkare, ishockeyspelare eller bara gillar att åka runt på isbanan varje jul, gör rätt skridskor stor skillnad för din upplevelse. Och det kanske förvånar dig att ett par egna skridskor inte kostar en massa pengar - våra börjar från bara 149 kr, vilket gör dem värda att investera i även om du bara åker en gång om året.

Dölj filter
Visa filter
·
10 produkter
Sortera genom:

SKRIDSKOR: ROLIGT OCH POPULÄRT!

Skridskoåkning är en enormt uppskattad aktivitet vintertid som ligger till grund för många vintersporter, inklusive konståkning, ishockey eller bandy m.m. Skridskoåkning och konståkning gör att vuxna och barn kan åka med vänner, familj, i stan eller på frusna sjöar utanför stan överallt i landet. Vi har utbud för både den erfarne samt för nybörjaren!

Här på Decathlon är vi stolta över vårt utbud av skridskor för män, barn och kvinnor. Vi har också skridskor för alla nivåer från bland annat Oxelo, Orks och Fila. Oavsett om du ska åka för första gången eller om du har åkt i flera år så kan du komma till vår affär för att få goda råd och bra utrustning för skridskoåkning. Om du söker billiga skridskor, skridskotillbehör eller skridskor för konståkning så har du kommit rätt.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA ÅKA SKRIDSKOR

Välj skridskor efter din ålder, främst för barn under 16 år i våra barnkategorier. Är du äldre än så har vi samlat våra skridskor i våra vuxenkategorier. Välj ett par skridskor som har ett stadigt skaft för att ge bra stöd till dina vrister och samtidigt god komfort - för att minimera risken för skador. Oavsett skridsko-modell ska du alltid se till att dra åt skridskorna ordentligt när du använder dem. Ett tips är att använda höga strumpor till för att inte få skavsår!

För att på bästa sätt underhålla dina skridskor för att dem ska hålla längre, kom ihåg att torka dina skridskoblad med en ren, torr trasa efter varje användning. Detta förhindrar risk för att bladen skall rosta.

Decathlon har allt som du behöver för att du ska vara utrustad för dina sportiga vinteraktiviteter för bra pris. Bland vårt utbud har vi skridskotillbehör och skridskor för juniorer, som är utrustade med mjuk sula för flera storlekar och modeller. Vi har även skridskor för vuxna, skridskoskydd för ishockey, konståkning och lämpade snören. För konstskridskoåkaren, har vi ett brett utbud av konståkningskläder och tillbehör. För den mer erfarne åkaren har vi en hårdare sko som är mer reaktiv vid tryck och ger bättre komfort och stöd vid fotknölarna.