Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Varje spelare är unik, och det är också våra tennisskor. Med olika underlag på banan, varierande spelstilar och unika fotformer kommer du säkerligen att hitta det perfekta paret som kommer ta ditt spel till nästa nivå. Upptäck vår breda kollektion av tennisskor.

Dölj filter
Visa filter
·
96 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 599 kr
    ARTENGO

    Tennissko TS500 Dam vit

    (9)

Oavsett om du precis börjar eller är en blivande proffs, är vi övertygade om att du kommer att imponeras av vårt utbud av tennisskor. Vi har tennisskor för herr, dam och barn i stilar som passar alla, så att du kan vara snabb och lätt på fötterna. Och glöm inte tennistrumpor!

Om du är ny inom tennis undrar du kanske om du behöver speciella tennisskor. Är de verkligen annorlunda från dina löparskor? Tennisskor är mer hållbara än löparskor och är specifikt utformade för att förbättra tennisspelarens prestation.

Tennisskor har en bred och låg gummisula för snabba laterala rörelser och riktningsändringar - en funktion som hjälper till att förebygga stukade fötter. Tårna på många tennisskor är också förstärkta med extra gummi för att ge ökad skydd. Non-marking sulorna hjälper till att förebygga skador på banan.

När du väljer nya tennisskor, leta gärna efter funktioner som stötdämpande sulor för att hjälpa dig att känna dig lätt på fötterna, non-marking sulor så att du kan spela inomhus och utomhus, samt anatomiska designlösningar för att säkerställa att du får tennisskor som passar perfekt för just dina fötter. Med varumärken som Nike, Adidas, Artengo och många fler kommer du att kunna handla kläder och skor till hela familjen på Decathlon. Vi har ett stort utbud av olika stilar och färger att välja mellan, inklusive de mest populära vita tennisskorna.

Vi har också tennisbollar och ett brett sortiment av tennisracketar inom vår tennisavdelning så att du kan få allt du behöver på ett ställe.