Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Spela som proffsen med vårt fantastiska utbud av tennisbollar. Med bollar från de mest kända tennisvarumärkena, inklusive Dunlop, Wilson, Babolat och HEAD, hittar du bollar lämpliga för professionellt spel, mästerskap och rekreation. Upptäck vårt utbud!

Dölj filter
Visa filter
·
40 produkter
Sortera genom:

På Decathlon har vi ett brett utbud av tennisbollar att välja mellan. Kvaliteten på tennisbollarna i vårt omfattande sortiment säkerställer att varje tennismatch är underhållande, rättvis och givande. De flesta av världens största tillverkare av kvalitativa tennisbollar är representerade inom detta sortiment och producerar bollar för professionellt spel, mästerskap och rekreation.

Om du vill ta din tennis till nästa nivå kan valet av de bästa tennisbollarna – även under träning – göra en enorm skillnad för ditt spel. Du slår hundratals (om inte tusentals) bollar under varje träning, och om du spelar med fel typ av tennisboll skapar du vanor som kan vara svåra att ändra senare – så det är bättre att börja rätt från början.

Om du vill köpa tennisbollar har du kommit till rätt ställe. För spelare som spelar på en hög nivå, kan vi garantera att våra professionella tennisbollar har samma pålitliga prestanda som de som används i Grand Slam-turneringar, så förvänta dig att se några av dem på Wimbledon. Spelare som spelar mest på hobbynivå, kommer troligen att känna att de rekreationella tennisbollarna i vårt sortiment är perfekta för just deras behov. Tillverkade enligt stränga standarder med de allra bästa materialen, är dessa tennisbollar lika pålitliga som de är hållbara.

Vi har också tennisracketar, -kläder, -skor och tennisväskor inom vår tennisavdelning.

Om du vill köpa billiga tennisbollar har vi många alternativ att välja mellan. Vi har tennisbollar från alla de mest kända varumärken, inklusive Dunlop, Wilson, Babolat och HEAD. Eller spara pengar och köp tennisbollar i storpack från våra egna tennisexperter, Artengo – perfekta för tävlingsbruk och till ett pangpris!