Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

För en ridtur barbacka eller för att binda fast hästen i stallet är grimman en viktig del av häst- och ponnyutrustningen. Hitta hela vårt sortiment av grimmor i läder eller syntet, med eller utan foder, i syntetiskt fårskinn eller med fleece. Vi har även grimmor i paket med grimskaft.

Dölj filter
Visa filter
·
9 produkter
Sortera genom:

Repgrimman, även kallad amerikansk grimma eller knutgrimma, används för fotarbete på ett fint sätt genom att trycka på tryckpunkter på hästens eller ponnyns huvud. Den rekommenderas för erfarna ryttare. Våra repgrimmor med tunt rep är inte lämpliga för uppbindning.

Decathlons lädergrimmor är tåliga och eleganta. De kombinerar stil och komfort för din häst och finns i svart eller brunt och i olika ponny- och häststorlekar. De kan kompletteras med ett matchande grimskaft. Skydda din lädergrimma från fukt och underhåll den regelbundet med glycerintvål och fett så att du kan använda den i många år.

Med ett foder i mjukt och skyddande material som begränsar friktionen på hästens eller ponnyns huvud, har vi ett sortimentet av grimmor i syntetiskt fårskinn och fleecefodrade grimmor. De erbjuder hög komfort och passar känsliga ponnyer och hästar, samtidigt som de är solida, praktiska och estetiska. Fodrade grimmor är användbara överallt i stallet, både vid uppbindning och när du leder hästen i grimskaft.

Upptäck vårt urval av träns och tyglar från Decathlon.