Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Vi har ett brett utbud av hästutrustning: ridsadlar, benskydd, ryttarvästar, tyglar, förvaring och mycket mer!

Dölj filter
Visa filter
·
4 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter märke
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • SVART
  • GRÅ
  • VINRÖD

HÄSTUTRUSTNING FÖR PROFFS OCH NYBÖRJARE

Fouganza är Decathlons egna varumärke som specialiserar sig inom hästsport, erbjuder all utrustning av häst, ponny och ryttare direkt till försäljning online på Decathlon.se. Våra produkter är specialiserade på att hjälpa dig att förbättra kontrollen på hästen och för att hitta tyglarna. Våra tyglar underlättar ridning genom att begränsa höjden av hästens huvud.

RYTTARENS UTRUSTNING, DET FÖRSTA STEGET FÖR EN BRA RIDTUR

Ridning kräver att du tar hand om din häst när du är på jobbet eller i vila. Du kan välja och vraka bland vår ridutrustning i och med att vi har ett sånt brett utbud som möter alla de krav du kan ha om du vill ha en bekväm och proffsig upplevelse när du rider, oavsett om du är nybörjare eller om du har ridit i flera år. Decathlon hjälper dig så att du kan dra nytta under de bästa förutsättningarna för din passion.

VÄSTAR FÖR RIDNING OCH ANNAN SÄKERHETSUTRUSTNING

Decathlon erbjuder dig att börja med din egna säkerhet. Robusta stigbyglar, säkerhetsvästar och benskydd, allt måste ses över för att säkerställa den största möjliga komforten samtidigt som riskerna med denna sport tillgodoses. Decathlon hjälpa dig att också att välja rätt ridhjälm. Denna utrustning hos ryttaren måste vara motståndskraftig och uppfylla gällande normer, men det måste också låta dig vara bekvämt skyddad om du ska tillbringa långa timmar på hästryggen.

VAD BEHÖVER EN RYTTARE FÖR ATT VARA FULLT UTRUSTAD?

Säkerhetsutrustning är inte bara de tillbehören som Decathlon kan erbjuda sin expertis inom. Vi erbjuder också ridstövlar och ridsadlar samt arbetstäcken som säkerställer en god kontakt med hästen. Bra utrustning för hästridning skapar de bästa förutsättningarna för att utvecklas i utövandet av ens favoritsport. Med den här utrustningen kan ryttare fokusera all din uppmärksamhet bekväm ridning.

VARFÖR BÖR MAN BÄRA EN SÄKERHETSVÄST FÖR RIDNING?

Ridvästarna är till för skydda ryttaren vid fall och för att hålla upp en korrekt hållning under hela ridturen. Västarnas former skyddar baksidan av föraren och hans/hennes vitala organ, utifall ryttaren ramlar på ett hinder, men även om hästen (av någon anledning) skulle trampa på ryttaren. Tillsammans med ridhjälmen är västen en viktig del av utrustningen som skyddar ryttaren. Bärandet av säkerhetsväst är inte obligatoriskt i ridanläggningar men det blir allt vanligare att se dem bäras av unga ryttare i ridanläggningar. Dock är skyddsvästen obligatorisk för vissa tävlingar.

VILKA ÄR DE OLIKA RYGGSKYDDEN I RIDNING?

Olika konstruktioner är möjliga för att ge mer eller mindre flexibilitet till västarna, exempelvis med användning av blocksticktat skum. Det finns också ryggskrov, mer luftiga och bekvämare, men som bara skyddar ryttarens baksida. Personer som inte tål stötar eller som behöver hjälp att ha rätt hållning under längre ridturer kan behöva stelare västar. Läs mer på våra produktsidor för att få reda på om respektive ridväst passar dina behov.