Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Bli redo för stallet med Decathlons fantastiska utbud av ridhandskar för vuxna och barn. Våra handskar hjälper dig att förhindra blåsor på händerna från tyglarna och håller dig varm på vintern. Beställ online idag och få dina varor levererade till ditt närmsta postombud eller med fri frakt till din Decathlon butik.

Dölj filter
Visa filter
·
16 produkter
Sortera genom:

Behöver du handskar för ridning? Vårt designteam på Fouganza har tagit fram ridhandskar som ger ett bra grepp om tyglarna samtidigt som de undviker att händerna blir för varma under sommarhalvåret. Hos oss hittar du ridhandskar i barn- och vuxenstorlekar, i läder eller syntet.

Vinter eller sommar, ridhandskar måste ge kontroll och komfort. Även deras design är särskilt tillverkad för att göra dem oumbärliga ... utan att försumma stilen naturligtvis!

På vintern är det viktigt med varma men smidiga handskar. För tunna handskar kommer att göra dina fingrar smärtsamt stela av kylan och göra det väldigt svårt att hålla i tyglarna ordentligt. Det är därför viktigt att ridhandskar för vintern är välskurna för att bibehålla en bra fingerkänsla, utrustade med ett greppsystem och naturligtvis också varma!

Tyglar kan skava mycket under ridning. Många ryttare använder ridhandskar varje gång de utövar sin sport. Därför erbjuder vi ett sortiment av ridhandskar för alla årstider, även sommaren! Lätta, luftiga och ventilerande ridhandskar, för häst- eller ponnyridning under mellansäsong och sommar.

Hitta alla våra ridhandskar för alla nivåer av träning. Decathlons tekniska handskar för nybörjare är en utmärkt kompromiss mellan kvalitet och pris, perfekt för att komma igång med ridningen. Är du en van ryttare eller en expert? Vi erbjuder dig olika typer av ridhandskar för att uppfylla alla dina krav.

Robusta och bekväma ridhandskar i läder är en riktig klassiker! De uppskattas av erfarna ryttare och erbjuder utmärkt komfort och perfekt kontakt. Fouganza-ridhandskar i läder finns i herr- och damstorlekar.

Upptäck vårt urval av ridhjälmar och ridstövlar från Decathlon.