Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
<

Hitta dina nästa ridstövlar hos Decathlon! Vårt sortiment av ridskor innehåller allt från ridstövlar till jodhpurs med shortchaps, så att du kan hitta den perfekta stilen för dig. Beställ online idag och få dina varor levererade till ditt närmsta postombud eller med fri frakt till din Decathlon butik.

Dölj filter
Visa filter
·
7 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 279 kr
  FOUGANZA

  Ridstövel SCHOOLING Svart

  (157)
 2. Pris 199 kr
  FOUGANZA

  Stövel - 100 - Junior svart

  (40)
 3. Pris 1 299 kr
  FOUGANZA

  Ridstövlar 500 vuxen svart

  (12)
 4. Pris 249 kr
  WALDHAUSEN

  Skoblock för skinnstövlar Unisex

 5. Pris 1 599 kr
  WALDHAUSEN

  Stövlar ASCONA brun

  (1)
 6. Pris 649 kr
  KERBL

  Ridstövel varm kardborrband svart

  (12)

Stall, ridhus eller paddock - utrusta dig med vår fantastiska kollektion av ridstövlar. Du kommer att känna dig superbekväm så att du kan koncentrera dig på ridningen. Vi vet att ridning och hästskötsel kan vara dyrt, och därför har vi ridstövlar som är slitstarka och av hög kvalitet, men till överkomliga priser. De finns i en rad olika färger och stilar så att du kan hitta ett par stövlar som passar just dig.

Korta ridstövlar, även kända som jodhpurs, är ankelhöga och ger stöd för ankeln, men ger samtidigt större rörelsefrihet. Dessa korta kängor är din vardagsstövel och perfekta för paddock eller uteritt. Tillsammans med ett par shortchaps ger de ryttarens ben ett elegant utseende som liknar det hos en lång ridstövel. Shortchaps ger också extra skydd mot skav och smuts utan att begränsa dina rörelser.

Höga ridstövlar är mer traditionella och används ofta vid tävlingar. Ridstövlar kan ge mer skydd än jodhpurs med shortchaps. Dressyrstövlar är mycket styva och kan ha en dragkedja som gör dem lättare att ta på och av. Oavsett om du handlar till dig själv eller barnen har vi en fantastisk kollektion av ridbyxor, med många olika storlekar, färger och stilar tillgängliga som du kan matcha till dina ridstövlar. Kolla också in vår kollektion av ridtröjor för att komplettera din klädsel.

Vi har en fin kollektion av ridjackor för vuxna och barn. Oavsett vilken stil, längd och färg du letar efter hittar du säkert en bra ridjacka som passar för olika väder i vårt sortiment. Vi har också ett fantastiskt utbud av ridhandskar som ger skydd och värme året runt.