Instagramtävling

Tävlingsvillkor

Senast måndag den 9 november 2020 kommer en vinnare slumpvis att utses av Decathlon Sverige. Vinnaren får en vinteranpassad vandringsjacka SH500 U-WARM, modell nr: 8526101, 8502398 värde 1199 kr. Vinnaren kontaktas via privat meddelande på Instagram.

Vinnaren får välja storlek (finns i XS till XXL) och färg (det finns 6 olika färger för herr och dam) på den vinteranpassade vandringsjackan online på Decathlons hemsida (https://www.decathlon.se/).

Vinnaren kommer att få en värdecheck som kan användas för att beställa jackan på Decathlons hemsida. Värdechecken är endast giltig för den vinteranpassade vandringsjackan. Värdechecken kommer att skickas till vinnaren via privat meddelande på Instagram och vara giltig i 7 dagar (9 november 2020 till 15 november 2020). Om vinnaren inte utnyttjar värdechecken senast den 15 november 2020 kommer Decathlon slumpmässigt att dra en ny vinnare.

Bara ett bidrag per person är tillåtet.

  1. Arrangör: Decathlon Sverige AB, Droskvägen 2, 17745 Järfälla. Org. nr: 556812–4324 (”Decathlon”).
  2. Deltagandeperioden gäller mellan den 19 oktober och den 31 oktober 2020.
  3. Genom att delta i lotteriet, godkänner du dessa termer och villkor samt användarvillkoren för Instagram.
  4. Denna aktivitet inte på något sätt är sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram eller Facebook.
  5. Senast den 9 november 2020 kommer en slumpvis utvald vinnare utses av Decathlon.
  6. Vinnaren kontaktas av @DecathlonSweden via privat meddelande på Instagram den 9 november 2020 mellan kl. 9:00 och 18:00.
  7. Vinnaren måste utnyttja värdechecken senast den 15 november 2020, annars går priset vidare till någon annan.
  8. Vinnaren får en vinteranpassad vandringsjacka SH500 U-WARM, modell nr: 8526101, 8502398 (vinnaren får välja färg och storlek). Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
  9. Vinnaren kommer att få en värdecheck som kan användas för att beställa priset på Decathlons hemsida. Värdechecken är endast giltigt för den vinteranpassade jackan SH500 U-WARM. Vinnaren får välja om leverans ska ske till postombud, hemadress eller Decathlon butik. Frakten är kostnadsfri för vinnaren.
  10. Decathlon Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter i detta lotteri. Decathlon behandlar endast de personuppgifter som du förser oss med för att delta i lotteri på Instagram däribland ditt Instagram namn och konto. Ändamålet med behandlingen är att administrera lotteri inklusive att skicka ett meddelande till ditt Instagram konto. De personuppgifter som du lämnar i samband med lotteri behandlas endast av Decathlon och delas inte med tredje part. Den rättsliga grunden för behandlingen av personuppgifterna är fullgörandet av avtalet mellan dig och oss. Specifik policy för behandling av personuppgifter finns att tillgå hos decathlon.se. Om du vill få information om och begära tillgång till eller rättelse av dina personuppgifter, göra invändningar mot personuppgiftsbehandlingen, samt i tillämpliga fall begära radering eller överföring av dina uppgifter till ett annat företag eller organisation, kontakta oss på mailadress personaldatasverige@decathlon.com eller Decathlon Sverige AB, Droskvägen 2, 17745 Järfälla. Du har även rätt att lämna klagomål till Datainspektionen, ytterligare information finns på www.datainspektionen.se.