Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8554571
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR VANDRING I NATUREN, HERR

Vattentäta vandringsskor NH150 Mid WP herr QUECHUA

QUECHUA
4.2/5

Färg : Svartblå / Hasselnöt / Kolgrå

Användarbetyg
Decathlon
tills 399kr -%

Från

399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
399kr -%
Innan0krNu399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra produktutvecklare som också är vandrare har tagit fram NH150 Mid WP vattentäta vandringsskor för vandring i öppen terräng eller skog i regnigt väder. Vår målsättning: Vi vill erbjuda bekväma och vattentäta vandringsskor som garanterar ett bra fäste på alla naturstigar med små höjdskillnader. Allt till ett överkomligt pris!
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Stötdämpning Mellansula i EVA-skum som ökar komforten på stenigt underlag
Fäste Sulans material och design ger bra fäste
Ekotillverkning Yttersula i 30 % återvunnet gummi
Komfort 5 mm innersula som andas | Ankelkrage: bekväm 3D mesh
Lätthet En sko väger endast 385 g i storlek 43 | 23 % mindre jämfört med tidigare modell
Sitter väl Snörning upptill på skaftet för bra stöd
Skydd mot stötar Skydd mot grus i syntet framtill som hindrar att sten kommer in i skon
Grepp Sulans design och dobbarna gör det enkelt att ta bort lera och smuts

Teknisk information

Sula med bra fäste som passar för naturstigar

Sulans utformning är ett resultat av lång tids forskning i våra laboratorier. Den består av en särskild gummiblandning för optimalt grepp och fäste. Behoven är inte alltid desamma och därför strävar vi alltid efter att ta fram en sula som ger den bästa avvägningen för att fungera på ojämna naturstigar (av typ skogsstig).

Utformade för att användas på naturstigar

Våra vandringsskor är utformade för att användas på naturstigar. Vi väljer ut och testar verkligen materialen till sulor och ovandelar i våra skor för att de ska passa så bra som möjligt för vandring på ojämna stigar (som skogsstigar) eller mer belagda (som grusstigar vid kusten). Används skorna på väg (asfalt) kan de slitas ut snabbare och bli obekväma. De är inte lämpliga för vandring i bergstrakter.

Testade i laboratorium

Vi gör också laboratorietester för att kontrollera följande punkter: att öljetter och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring. Testerna gör att vi kan förbättra kvaliteten på våra produkter och hindra att våra vandringsskor slits ut i förtid.

Begränsa vår miljöpåverkan

Till dessa skor har vi valt en yttersula med mer miljövänliga material. Den består av 30 % återvunnet gummi.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsskor?

Stå upp när du prövar båda skorna tillsammans med vandringssockor. Pröva flera modeller och flera storlekar om du behöver. Det finns två komfortpunkter att kontrollera:
nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke
Skorna får inte trycka någonstans.
Gå gärna runt lite i varuhuset. Använd skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem efter dina fötter.

Kombinationen skor och strumpor spelar en viktig roll

Det finns mycket som orsaka blåsor under vandring: skav, veck på strumpan, fukt, för liten eller stor sko osv. Därför är det viktigt att välja rätt storlek och ett material i strumporna som passar med vandringsskorna.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsstrumpor?

För att undvika onödiga veck på strumporna måste man välja rätt strumpstorlek. Veck kan uppstå för att strumpan är för stor, med för mycket material runt foten som följd, eller för att den är för liten, och därför dras in i skon.

Hur väljer man rätt material i vandringsstrumpor?

Det är viktigt att hantera den fukt som uppstår under användning: man svettas – det går ofta inte att undvika. Om strumpan andas för den bort fukten. Därför måste man välja strumpor som både är lätta och andas. Om dina skor i stället är vattentäta för att skydda vid regn får du välja något annat. Du måste då snarare välja en strumpa som absorberar fukt och svett och sedan för dem så långt bort från foten som möjligt.

Vilka strumpor passar med skon NH150 Mid WP?

Även om det vattentäta membranet i dessa skor andas, är den fuktavledande förmågan mer begränsad än i en sko med luftväxling. Välj helst NH100 High strumpor. De innehåller bomull som absorberar fukt och är uppbyggda med frotté som för bort fukten från foten. Dessa strumpor är tillräckligt höga för att skydda mot skavsår på vristen. Det är en utmärkt kombination för att slippa blåsor.

GARANTI

Våra vandringsskor har två års garanti.
Vårt mål? Vi vill erbjuda hållbara produkter som följer dig på alla dina vandringar i naturen. Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Din åsikt är viktig!

Tack vare er feedback har vi förbättrat konstruktionen och designen för de vattentäta skorna NH150 Mid WP. På den nya modellen har vi lagt till en mellansula i EVA för att förbättra komforten under vandring och dämpa stötar och obehag från att vandra på grus.

Hur håller man skorna vattentäta längre?

För att återfå den vattenavvisande förmågan och förhindra fläckar på utsidan rekommenderar vi att man använder impregneringssprej flera gånger per år.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
50.00% Gummi, 50.00% EVA
Ovandel i
30.00% Polyuretan, 15.00% Polyester, 50.00% Polyamid, 05.00% Elastan
Insida i
30.00% Polyuretan, 70.00% Polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Förvaringstips Förvara i ett torrt, mörkt och luftigt utrymme.
Begränsad användning: Ej för vandring på asfalt/i områden med stora nivåskillnader

Vårt engagemang

Så testas produkten Våra produktutvecklare arbetar fram Quechua-produkterna i Frankrike, vid foten av Mont Blanc. Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra vandrare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Skogarna i Fontainebleau eller i Bretagne... Vi ger oss ut på så många olika stigar som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida kollektioner!
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen