Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
Vandringssko – NH50 herr
QUECHUA
8554578

Vandringssko – NH50 herr

179 kr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
 • Vandringssko – NH50 herr
Vandringssko – NH50 herr
Storlek :
size guide My size is :
Ej i lager

Våra produktutvecklare som själva vandrar har designat skorna NH100 för vandring längs naturliga leder och i jämn terräng.

FÖRDELAR

Stötdämpning

Stötdämpning

Stötdämpning med två EVA-inlägg: Tre mm framtill och åtta baktill på skon
Fäste

Fäste

Sula i TPR med 3,5 mm dobbar, passar för vandringsleder med liten höjdskillnad
Ergonomisk

Ergonomisk

Innersulorna kan tas ur och bytas ut mot ortopediska sulor
Nötningsbeständig

Nötningsbeständig

Besparing i syntet framtill som hjälper till att stå emot slitage i naturen.
Grepp

Grepp

Sulans material och räfflorna på 3,5 mm gör det lätt att ta bort lera
Lätthet

Lätthet

Väger endast 373 g i storlek 43

TEKNISK INFORMATION

Sula med bra fäste som passar för naturstigar

Sulans utformning är ett resultat av lång tids forskning i våra laboratorier. Den består av en särskild gummiblandning för optimalt grepp och fäste. Behoven är inte alltid desamma och därför strävar vi alltid efter att ta fram en sula som ger den bästa avvägningen mellan naturstigar (av typ skogsstig) och stenigare stigar (som längs kusten).Den här modellen har tre stjärnor vad gäller fäste enligt vår Outdoor contact-skala.

Utformade för att användas på naturstigar

Våra vandringsskor är utformade för att användas på naturstigar. Vi väljer ut och testar verkligen materialen till sulor och ovandelar i våra skor för att de ska passa så bra som möjligt för vandring på ojämna stigar (som skogsstigar) eller mer belagda (som grusstigar vid kusten). Används skorna på väg (asfalt) kan de slitas ut snabbare och bli obekväma. De är inte lämpliga för vandring i bergstrakter.

Testade i laboratorium

Laboratorietester har genomförts för att godkänna följande:
att öglor och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring.Testerna gör att vi kan förbättra kvaliteten på våra produkter och hindra att våra vandringsskor slits ut i förtid.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsskor?

Stå upp när du prövar båda skorna tillsammans med vandringssockor. Pröva flera modeller och flera storlekar om du behöver. Det finns två komfortpunkter att kontrollera:
nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke
Skorna får inte trycka någonstans. Gå gärna runt lite i varuhuset. Använd skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem efter dina fötter.

Kombinationen skor och strumpor spelar en viktig roll

Det finns mycket som orsaka blåsor under vandring: skav, veck på strumpan, fukt, för liten eller stor sko osv.
Därför är det viktigt att välja rätt storlek och ett material i strumporna som passar med vandringsskorna.

Hur väljer man rätt storlek på vandringsstrumpor?

För att undvika onödiga veck på strumporna måste man välja rätt strumpstorlek. Veck kan uppstå för att strumpan är för stor, med för mycket material runt foten som följd, eller för att den är för liten, och därför dras in i skon.

Hur väljer man rätt material i vandringsstrumpor?

Det är viktigt att hantera den fukt som uppstår under användning: man svettas – det går ofta inte att undvika. Om strumpan andas för den bort fukten. Därför måste man välja strumpor som både är lätta och andas. Om dina skor i stället är vattentäta för att skydda vid regn får du välja något annat. Du måste då snarare välja en strumpa som absorberar fukt och svett och sedan för dem så långt bort från foten som möjligt.

Vilka strumpor passar med skon NH100?

Dessa skor andas något, men inte tillräckligt bra för att föra bort all fukt. Vi rekommenderar att du väljer strumporna NH100 Mid: de innehåller bomull som absorberar fukt och är uppbyggda med frotté som för bort fukten från foten. Och de är tillräckligt höga för att skydda ankeln från skon. Det är en utmärkt kombination för att slippa blåsor.

GARANTI

Våra vandringsskor har två års garanti.
Vårt mål? Vi vill erbjuda hållbara produkter som följer dig på alla dina vandringar i naturen. Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Tips for storage and maintenance

Storage tips

Vi rekommenderar att skorna förvaras torrt, mörkt och om möjligt med god luftväxling, inte i närheten av en värmekälla.

Restrictions on use

Ej för användning i regn, bergsmiljö eller på asfalt

TESTS AND WARRANTY

Test product

Vårt globala utvecklingscentrum för Quechua ligger i Passy, vid foten av Mont Blanc i Haute Savoie i Frankrike. Placeringen gör det till en verklig mötesplats mellan våra team (designers, produktchefer, tekniker m.fl.) och de som utövar utomhussport. Detta skapar de perfekta förutsättningarna för att utforma kvalitetsprodukter för dina vandringar i bergstrakter, med all vår know-how.

Warranty

2 Years

Agree by

De här skorna har under flera månader långa användartester testats och godkänts av ett tjugotal testare i Frankrike och ett tiotal i Spanien. För att svara mot era krav testas Quechua-produkter i naturen, under förhållanden man kan råka ut för under vandring. Våra team, tillsammans med en testgrupp bestående av partners, ambassadörer och kunder, provar ut produkterna under hela deras utvecklingsprocess och ända fram tills de börjar säljas.