Referens : 8616543
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
STRUMPOR NATURVANDRING VUXEN

Vandringsstrumpa - MH520 Dubbla High Blå 2-pack QUECHUA

QUECHUA
5/5
5/5

Färg : Stormblå / Mörk senapsgul

Decathlon
Vårt hängivna vandringsteam har ekodesignat dessa dubbla strumpor som hindrar från skav. Designad för att undvika skoskav.Maximal komfort under vandringen med strumpor som andas!

Produktens fördelar

Komfort Mindre skav och slipp blåsor!
Svettbortförsel Tråden är 100 % syntetisk i vattenavvisande material, håller dina fötter torra!
Formar sig efter kroppen Ergonomiskt utformade (höger/vänsterfot) och 100 % elastiska.
Tålighet Tålig syntettråd.
Ekotillverkning Vi minskar miljöpåverkan genom att spinnfärga textilen (dope dye).

Teknisk information

2-pack

Säljs i 2-pack i samma färg.

Vårt engagemang för att minska vattenåtgången

Infärgning av textilier kräver mycket vatten och förbrukar även vatten som används i färgbaden. Vi använder spinnfärgning, som integrerar färgen direkt i tygfibrerna. för att minska vattenåtgången.

Motverkar skav

Utöver de dubbla tyglagren har vi valt en teknisk tråd med skyddande hinna över häl och tår, för att minska skav.Trots detta kan strumporna inte skydda dig mot blåsor till 100 %. Blåsor uppstår i regel när din hud har utsatts för skav av till exempel strumpor, skor eller annat. Fukt ska även undvikas då det gör huden känslig.

Välj rätt höjd på dina strumpor

Vi erbjuder 3 skaftlängder för våra vandringsstrumpor. Low-modellen, som går strax över skons skaft men under fotknölarna.Mid-modellen som skyddar fotknölarna.Dessa 2 modeller är gjorda för att bäras med låga skor. High-modellen som går upp till vristen, perfekta för vandringsskor med högt skaft.

Välj rätt storlek på vandringsstrumpan

Varje strumpstorlek täcker 4 skostorlekar (35/38, 39/42,43/46, 47,50). Alla våra strumpor innehåller elastan eftersom det gör att strumpan sitter bra på foten. Vi har alla olikformade fötter, med varierande längd, proportioner och volym. Därför är det viktigt att du provar strumporna innan vandringsturen.

GARANTI

Våra vandringsstrumpor har två års garanti. Vårt mål? Erbjuda dig vandringsprodukter som håller länge.Eftersom vi är starkast fästa vid de produkter som varit med om och fortsätter att uppleva vackra minnen!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Strumpor
34% Polypropylen, 62% Polyamid, 4% Elastan
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara i ett torrt och mörkt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra strumpor testas i laboratorium och i fält för att utvärdera följande: toxikologisk verkan, UV-resistens, slittålighet, tålighet för upprepade tvättar.
Det är i Frankrike, vid foten av Mont Blanc, som vårt team av produktutvecklare tar fram Quechua-strumporna. Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra vandrare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka i alla väder.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen