Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Om du letar efter en ny snowboard för backarna i vinter behöver du inte leta längre! Välj hos oss bland en mängd olika snowboards, oavsett om du är ute efter snowboards för vuxna eller barn, så hittar du allt du behöver i vår färgstarka och varierade kollektion. Vi har klassiska snowboards för backarna eller för freestyle och freeride, och alla lovar flexibilitet och prestanda för nybörjare och experter.

Dölj filter
Visa filter
·
17 produkter
Sortera genom:

För att hjälpa dig att utrusta dig med en snowboard erbjuder Decathlon ett brett utbud av snowboards som är anpassade till dina behov, designade och utvecklade av våra team i Frankrike, precis vid foten av Mont Blanc. Alla våra snowboards har en mer eller mindre styv träkärna, från snowboards på instegsnivå till snowboards för medelmåttiga åkare.

Brinner du för snowboarding eller planerar du bara att börja? Varför inte unna dig en snowboard av hög kvalitet som är anpassad till dina behov. Beroende på vad du använder kan ditt val av snowboard variera. Om du är ett fan av offpist och obearbetade backar är en Freeride-snowboard det rätta valet. För Freestyle-älskare kommer mjukare Twin Tip-snowboards att passa dina förväntningar. För åkare som behöver en mångsidig bräda är våra All Mountain-snowboards det perfekta valet.

Om du letar efter en snowboard har Decathlon ett stort utbud av snowboards. För att hjälpa dig att välja är våra säljare experter på sitt område, så de kan ge dig råd om den lämpligaste snowboardutrustningen beroende på din förmåga, storlek, användning osv. Snowboards från barn till vuxna, snowboards för herr till dam, för Freeride, Freestyle eller helt enkelt för användning på pisten, du hittar rätt produkt för att dra full nytta av dina sessioner.