Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Flytvästar

Är du sugen på ett kustäventyr? Vi har ett stort utbud av flytvästar, för vuxna och barn, som sätter säkerheten först utan att du behöver begränsa din prestation på brädan eller i kajaken. Decathlons flytvästar är lätta, bekväma och ger dig all den rörelsefrihet du behöver för att glida eller paddla fram på vattnet! Våra flytvästar är lämpliga för kajakpaddling, SUP och segling! För wakeboard och vattenskidor rekommenderar vi skyddsvästar och hjälmar

Dölj filter
Visa filter
·
13 produkter
Sortera genom:

Flytvästar är ett viktigt tillbehör för alla som utövar vattensport och en nödvändighet för de som inte kan simma, för nybörjare och barn. På Decathlon hittar du flytvästar för kajakpaddling, segling, SUP och surfing för vuxna och barn. För wakeboard och vattenskidor rekommenderar vi skyddsvästar och hjälmar.

Det är lätt att trilla i vattnet under en SUP-tur och då är flytvästen en trygghet - särskilt i kallt och trafikerat vatten eller under dåliga väderförhållanden. Om det skulle ske en olycka, om du skulle tappa medvetande, är flytvästen en räddning.

Upptäck ett brett utbud av flytvästar med olika funktioner beroende på behov. Vi har bland annat flytvästar med visselpipor, reflexer och lampor för extra synlighet på natten och med ripstop-material för ökad hållbarhet.

Vårt utbud av flytvästar för kajak och SUP är designade för att ge maximal rörelsefrihet och är lätta att justera så att du kan känna dig bekväm flera timmar ute på vattnet! De har dessutom fickor så att du kan ta med dina viktigaste tillhörigheter ut på vattnet!

Upptäck gärna all vår utrustning för kajak och SUP!

Flytvästar för segling är designade för att hålla dig flytande under långa perioder och även för att hålla huvudet över vattnet.

Automatiskt uppblåsbara flytvästar är ett alternativ till standardmodellerna. De tar inte mycket plats är väldigt bekväma. När de kommer i kontakt med vatten blåser de upp sig.

Upptäck gärna hela Decathlons produktutbud för segling.